Μια Αυστραλή που έχασε τη δουλειά της κατά τη διάρκεια της πανδημίας αποκάλυψε πως πλέον το μηνιαίο εισόδημά της είναι εξαψήφιος αριθμός.

Η Σάρνα Μπέκμαν εργαζόταν ως βοηθός οδοντιάτρου για έξι χρόνια όταν ο COVID «χτύπησε», με αποτέλεσμα να μειωθούν οι ώρες εργασίας της. Είχε δει ανθρώπους να κάνουν μόντελινγκ σε μια συνδρομητική υπηρεσία ενηλίκων, οπότε αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε αυτόν τον τομέα, για να κερδίσει κάποια επιπλέον χρήματα.

«Δεν έπαιρνα το OnlyFans τόσο στα σοβαρά. Στη συνέχεια, όμως, έχασα τη δουλειά μου, επειδή δεν ήθελα να εμβολιαστώ, έτσι κατέληξα να το δω πιο σοβαρά και τότε άρχισα να ανεβαίνω», είπε η Σάρνα στο news.com.au.

Η 27χρονη βρήκε μια ασυνήθιστη ενασχόληση στον ιστότοπο για ενήλικες. Στους λογαριασμούς της μπαίνουν εξαψήφια ποσά κάθε μήνα – και είναι σε καλό δρόμο για να κερδίσει συνολικά 1,5 εκατομμύριο δολάρια το 2024 εξευτελίζοντας άντρες.

«Ήταν αρκετά απλό αρχικά, αλλά στη συνέχεια άρχισα να λαμβάνω όλα αυτά τα αιτήματα για τα οποία μου πρόσφεραν πολλά χρήματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Αν και ήταν περίεργο, είπα “θα το κάνω”. Μου ζητούσαν αυτά τα περίεργα πράγματα και πώς ακριβώς ήθελαν να γίνουν».

Ήταν μια νέα ενασχόληση για τη Σάρνα. Οι φίλοι της την περιέγραφαν ως φιλική και εξωστρεφή, και ταυτόχρονα πολύ ικανή σε αυτόν τον νέο τομέα.

Ήταν ανοιχτή στο να δοκιμάσει νέα πράγματα και το βρήκε διασκεδαστικό να μπει σε αυτόν τον «κακό» ρόλο, που ήταν τόσο διαφορετικός από την καθημερινή της ζωή.

Μια συνηθισμένη συνεδρία που έρχεται στο μυαλό της Σάρνα είναι όταν μιλούσε σε έναν άνδρα που φορούσε γυναικείες γόβες και κρατούσε και μια τσάντα.

«Μου έλεγε να τον αποκαλέσω με όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς, να του πω ότι είναι ηλίθιος», ανέφερε.

«Του άρεσε πολύ και απλώς με πλήρωνε όλο και περισσότερο, για να συνεχίζω να λέω αυτά τα πράγματα».

Η Σάρνα ισχυρίζεται ότι κερδίζει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο – και το μεγαλύτερο ποσό που έχει κερδίσει ποτέ είναι 220.000 δολάρια σε έναν μήνα.

Είπε ότι τους τελευταίους έξι μήνες έχει κερδίσει εξαψήφια ποσά και είναι σε καλό δρόμο για να κερδίσει 1,5 εκατομμύριο δολάρια το 2024.

«Δεν είναι για όλους. Ξέρω πολλά κορίτσια που δεν μπορούν πραγματικά να χειριστούν αυτόν τον τομέα, γιατί λαμβάνουν άσχημα σχόλια, αλλά εγώ είμαι αρκετά σκληρή», είπε η Σάρνα, προσθέτοντας ότι οι φίλοι και η μαμά της υποστηρίζουν την καριέρα της.

«Απλώς προσπαθώ να μην διαβάζω τα σχόλια και όλοι οι θαυμαστές μου με αγαπούν. Πολλοί από αυτούς είναι από το ξεκίνημά μου».

Η Σάρνα αποκάλυψε ότι δεν προέρχεται από εύπορη οικογένεια και θέλει να συντηρεί τον εαυτό της και τη μητέρα της, η οποία ζει σε κρατικές κατοικίες.