Η Ρόουζ Χάνμπερι θέλησε να αποκλειστεί από τα σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και αφορούν τα περί σχέσης της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η 40χρονη Χάνμπερι φέρεται να διέψευσε τις φήμες ότι η δημόσια απουσία της Κέιτ Μίντλετον οφείλεται στη σχέση που έχει η ίδια με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Οι φήμες είναι εντελώς ψευδείς», φέρεται να δήλωσαν οι δικηγόροι της γυναίκας, στο Business Insider το Σάββατο, λίγες ημέρες μετά τα σχόλια του κωμικού, παρουσιαστή και πολιτικού σχολιαστή Στίβεν Κόλμπερτ ότι η εξαφάνιση της Κέιτ οφείλεται σε τρίτο πρόσωπο στον γάμο της, όπως μεταδίδει το «usmagazine».

«Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε ποια είναι η υποτιθέμενη άλλη γυναίκα, πείτε το μαζί μου, η μαρκησία του Χολμεντελέι», τόνισε ο Κόλμπερτ αναφερόμενος στη Χάνμπερι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους κακοπροαίρετους, υπάρχουν φήμες για σχέση μεταξύ του Ουίλιαμ και της Χάνμπερι από το 2019. Σύμφωνα με ταμπλόιντ, τότε, όταν η Κέιτ υποτίθεται ότι το κατάλαβε, «γέλασε, λέγοντας ότι δεν υπήρχε τίποτα».

Το παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει σχολιάσει τις φήμες αυτές.

Η Χάνμπερι είναι στενά συνδεδεμένη με τη βασιλική οικογένεια εδώ και χρόνια, παρακολουθώντας τον γάμο του Ουίλιαμ και της Κέιτ το 2011 και το μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου το 2021. Είναι πρώην μοντέλο που παντρεύτηκε τον David Cholmondeley, 7ο μαρκήσιο του Cholmondeley, το 2009.