«Η μητέρα μου με είχε πάει σε έναν ψυχολόγο, που έλεγε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια και θεραπεύεται» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έρεπε να δουλέψει από μικρός, ενώ μίλησε για τις έξι διαθήκες που έχει κάνει μέχρι στιγμής.

«Δούλευα από πολύ μικρός γιατί είχε πεθάνει νωρίς ο πατέρας μου. Τον έχασα όταν ήμουν 13 ετών και μαμά μου έμεινε μόνη με τρία παιδιά. Ο άνθρωπος πρέπει να τα ξεπερνάει όλα, ακόμα και την απώλεια. Όλα είναι φυσιολογικά. Ο θάνατος είναι φυσιολογικός, η σεξουαλική διαφοροποίηση είναι φυσιολογική, όλα είναι φυσιολογικά», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μάλιστα στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η μητέρα μου με είχε πάει σε έναν ψυχολόγο, που έλεγε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια και θεραπεύεται. Δεν μου είναι απαραίτητος ο γάμος, θα πρέπει να γίνει κάτι συγκλονιστικό στη ζωή μου για να το κάνω, ωστόσο δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο του γάμου. Θα το έκανα για κληρονομικούς λόγους».