Απάντηση για τη φράση της «είχατε ρεγκετόν και στο χωριό σας» που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media αλλά και στις εκπομπές, έδωσε η Μαρίνα Σάττι με στόρι της στο Instagram.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision ανέφερε: «Αυτό που έγινε είναι ότι είμαστε στο studio με το Νίκο και κάναμε ανάλυση το κομμάτι, breakdown στο Instagram live και αναλύσαμε τις μελωδίες, τις αρμονίες, τα φωνητικά και το ρυθμό.

Και κάποια στιγμή, είπα εγώ για πλάκα ότι στο χωριό μας την Ελλάδα εμείς δεν χορεύαμε ρεγκετόν. Χορεύαμε συρτό, συρτο-ρούμπα, ρούμπα, μπάλλο όπως θες τον λες αυτόν τον ρυθμό που εννοείται ότι στη λατινική Αμερική είναι ρεγκετόν αλλά αυτός ο ρυθμός υπάρχει και στη Βραζιλία και στην Αφρική και σε όλο τον κόσμο. Είναι ένας πανανθρώπινος ρυθμός. Και είπα εγώ γι’ αστείο ότι στο χωριό σας, στο χωριό μας δεν χορεύαμε ρεγκετόν. Χορεύαμε συρτό.

Αυτό ήταν, δεν ήταν κάτι άλλο. Μην παρεξηγήστε. Καλή εκδρομούλα να έχουμε. Χρόνια πολλά καλά να περάσετε να πετάξετε τον αετό, να φάτε ταραμά. Σας ευχαριστώ και εσάς στην τηλεόραση πολύ. Δεν σας την είπα, προβάλλετε και τη δουλειά μας».