Για την απώλεια του συζύγου της, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα, μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1. Η επιχειρηματίας, καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα, απάντησε και στο αν την φλερτάρουν οι άντρες ενώ απάντησε και στο αν είναι θετική στο να κάνει τρίτο γάμο.

«Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τον χαμό του συζύγου μου. Αυτή η απώλεια δεν ξεπερνιέται. Μου λείπει το νοιάξιμο, η φροντίδα του», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη, καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό.

Αναφερόμενη στο αν δέχεται φλερτ από τους άνδρες και αν σκοπεύει να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, η Δέσποινα Μοιραράκη ανέφερε τα εξής: «Με φλερτάρουν οι άνδρες αλλά μέχρι τώρα δεν έχω βγει κάποιο ραντεβού. Οι άνδρες συνήθως με φοβούνται. Ο Γιάννης είχε έρθει και με άρπαξε, δε δείλιασε, είχε αυτοπεποίθηση. Αυτός, λοιπόν, που θα έρθει στη ζωή μου, πρέπει να με αρπάξει, να με διεκδικήσει, να μη φοβηθεί ότι είμαι η Δέσποινα Μοιραράκη. Δεν ξέρω αν θα έκανα τρίτο γάμο. Δεν είμαι αρνητική. Ο Θεός ξέρει».