Συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε η Στέλλα Στυλιανού. Η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Mega τα Σαββατοκύριακα, αποκάλυψε πώς μπήκε η δημοσιογραφία στη ζωή της αλλά και πώς βίωσε τα πρώτα χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης.

«Δεν είχα καταλάβει από μικρή πως ήθελα να γίνω δημοσιογράφος, αλλά ήμουν ένα παιδί που ρώταγε πολλά πράγματα. Είχα μια φυσική περιέργεια. Η τηλεόραση “ήρθε” σε εμένα. Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα, με πολλή πίεση και άγχος», ανέφερε η Στέλλα Στυλιανού.

«Όσα επικριτικά σχόλια κι αν δέχτηκα, έλεγα ότι θα προσπαθήσω και θα τα καταφέρω. Δεν ξεπερνώ εύκολα τα όρια για να μπω εγώ μπροστά, ίσα ίσα, θα κάνω λίγο πίσω και θω πω “θα έρθει η στιγμή μου”», συμπλήρωσε.

Η δύσκολη στιγμή στον αέρα του δελτίου ειδήσεων

«Είχαμε μπει στο στούντιο για ένα δύσκολο δελτίο, με έντονη επικαιρότητα, και είχε χαλάσει το autocue. Προσπάθησα από τα χαρτιά μου να το σώσω…», σημείωσε η δημοσιογράφος.

Το ενδεχόμενο στροφής στην ψυχαγωγία

«Η ψυχαγωγία είναι δύσκολη, γιατί πρέπει να γεννήσεις την είδηση, ενώ στην ενημέρωση τα θέματα υπάρχουν ήδη. Οι ψυχαγωγικές εκπομπές λίγο έχουν χάσει τον ρόλο τους. Ο τηλεθεατής θέλει να αποφορτίζεται από την ενημέρωση. Δεν ξέρω πως “παντρεύεται” το έγκλημα με κάτι… ψυχαγωγικό. Δεν τίμα το επίπεδο μας ως τηλεθεατές να ασχολούμαστε με τις τηλεοπτικές κόντρες», σχολίασε η Στέλλα Στυλιανού.

Τα σχέδια για το μέλλον

«Θέλω σ’ αυτή τη δουλειά να αφήσω το αποτύπωμά μου. Θέλω να κάνω και οικογένεια, αλλά αυτός είναι στόχος, δεν είναι στο επίπεδο του ονείρου», εξομολογήθηκε.

Κλείνοντας, με αφορμή την κυπριακή της καταγωγή, η Στέλλα Στυλιανού μίλησε για τη μεγάλη παραγωγή του MEGA «Famagusta».

«Οι γονείς μου έχουν ζήσει τον πόλεμο στην Κύπρο. Μου λένε ιστορίες και δακρύζουν, και ποτέ δεν μπορούν να τις ολοκληρώσουν γιατί κομπιάζουν. Πρόσφατα επισκέφθηκα με την μαμά μου το σπίτι της στα Κατεχόμενα και η στιγμή ήταν συγκλονιστική. Η σειρά του MEGA ήρθε στη σωστή στιγμή για να θυμίσει σ’ αυτούς που ζούσαν και να “διδάξει” αυτούς που δεν ξέρουν τι έχει συμβεί στο νησί μας», αποκάλυψε.