Στόχος των trolls του διαδικτύου έγινε ένα μοντέλο από την Ουκρανία, επειδή απέκτησε τα μεγαλύτερα μάγουλα στον κόσμο, με βάση την ίδια, ώστε να αλλάξει ριζικά την εμφάνιση της για να γίνει όμορφη.

Η 36χρονη Anastasiia Pokreshchuk τα τελευταία χρόνια έχει ξοδέψει χιλιάδες ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις και κυρίως στο πρόσωπο της, ώστε να αλλάξει πολλά χαρακτηριστικά που δεν της άρεσαν.

Σύμφωνα με τη Mirror, η μεγαλύτερη και πιο έντονη αλλαγή στο σώμα της είναι τα τεράστια μάγουλα που απέκτησε, ενώ σε σειρά αναρτήσεων στα social media έχει αποκαλύψει την πρόοδο των πλαστικών επεμβάσεων στο σώμα της.

Ωστόσο, αρκετοί χρήστες του διαδικτύου χλευάζουν τα τεράστια μάγουλα της και αρκετοί την αποκαλούν κοροϊδευτικά «άλιεν» και αναφέρουν πως μοιάζει με τέρας από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

«Κάποιος σού είπε ψέματα για την ομορφιά» και «πραγματικά πλήρωσες για αυτό το αποτέλεσμα;» είναι μερικές χαρακτηριστικές αντιδράσεις που δέχεται στις αναρτήσεις της.

Η Anastasiia όμως, δεν πτοείται από την αρνητική κριτική και δήλωσε πως «μόλις είδα τις αλλαγές στα μάγουλά μου, τα ερωτεύτηκα. Καταλαβαίνω ότι φαίνονται περίεργα για τους άλλους ανθρώπους, αλλά εμένα δεν με πειράζει».