Το «Ζάρι» με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Σάττι την Ελλάδα τον ερχόμενο Μάιο στον 68ο Διαγωνισμό Eurovision 2024 που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, έχει διχάσει το ελληνικό κοινό. Με κάποιους να ξετρελαίνονται με το τραγούδι ενώ κάποιοι άλλοι να θεωρούν ότι θα «πατώσει». Ένα είναι σίγουρο πως το κλιπ είναι πλέον το απόλυτο viral στα ελληνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πάντως, με το που παρουσιάστηκε το τραγούδι είχε πολύ θετική ανταπόκριση στο κοινό των ξένων χωρών, με αρκετούς YouTubers να κάνουν βίντεο στο άκουσμα του τραγουδιού. Το βίντεο ενός Ισπανού παραγωγού, με το όνομα Lavadom ξεχωρίζει, καθώς τρελάθηκε στο άκουσμα του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι. Χόρευε, φώναζε και χειροκροτούσε μέσα στο πλατό.

Με το που είδε την απήχηση που είχε το βίντεο που έκανε για την Μαρίνα Σάττι θέλησε να επεκτείνει το ρεπερτόριό του ακόμα περισσότερο προς την Ελλάδα. Έτσι, ανέβασε βίντεο τόσο για το τραγούδι που εισήγαγε την Σάττι στην ελληνική σκηνή, την «Μάντισσα», αλλά και μια πρόσφατη επιτυχία της, το TUCUTUM που είναι σε αντίστοιχους ρυθμούς με το «Ζάρι», το οποίο χάρηκε εξίσου πολύ.