Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου παραχώρησε συνέντευξη ο τραγουδιστής Πρόδρομος Καθηνιώτης ο οποίος μετά από 20 και πλέον χρόνια κυκλοφορεί νέο τραγούδι.

«Εγώ το τραγούδι δεν το άφησα ποτέ, ήθελα απλώς το φυτίλι για να ξαναπάρω φωτιά. Αυτό έγινε τη στιγμή που μπήκα στο στούντιο και ο Ματθαίος (Γιαννούλης) έγραφε κάτι δικά του κομμάτια. Ακούω το “Επιτρέπεται”, του λέω “τι ωραίο κομμάτι”, μου λέει “θέλεις να το πεις;” και του απαντάω: σοβαρολογείς;», περιγράφει ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.

«Ξεκινήσαμε, μπήκαμε στο στούντιο και το ετοιμάσαμε», προσθέτει ο τραγουδιστής.

«Τα κορίτσια τα ξέρω 10 χρόνια, τα είδα από την αρχή σαν δικά μου παιδιά. Συζητήσαμε μαζί για να παίξει μία από τις δύο στο video clip, λέω: το μοντέλο το έχουμε στο σπίτι μας, γιατί να πάρουμε κάποια άλλη;», αποκαλύπτει στη συνέχεια ο Πρόδρομος Καθηνιώτης για τις δύο θετές του κόρες.

«Η γυναίκα μου η Αλέκα μου έδωσε δύο θετά παιδιά που δεν είχα και δύο εγγόνια. Έχουμε και Αλεξάνδρα και Πρόδρομο», εξομολογείται χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, στην κάμερα μίλησε εκτός από τον ίδιο και η μία από τις θετές του κόρες, η Γκαλένα. «Τον αγαπάω πάρα πολύ, τον έχω σαν δεύτερό μου μπαμπά κι εγώ για να του ανταποδώσω την αγάπη, έδωσα το όνομά του στον γιο μου. Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης είναι κομμάτι της ζωής μας και τον συμβουλεύομαι σε όλα», δηλώνει μεταξύ άλλων η Γκαλένα.