Ο Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) συνοδευόταν για μία ακόμα φορά από τη μητέρα του, Γκλόρια Καμπάνο (Gloria Campano), και μάλιστα φρόντισαν να φορέσουν ρούχα στην ίδια απόχρωση για την ξεχωριστή βραδιά των Όσκαρ.

Σύμφωνα με το «People», τελευταία φορά πήγαν μαζί στην τελετή απονομής των Όσκαρ το 2022.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός έδειχνε κομψός με ένα μαύρο κοστούμι Louis Vuitton που επέλεξε, καθώς παρευρέθηκε στα βραβεία ως υποψήφιος για έβδομη χρονιά. Το συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο, ενώ το σακάκι του είχε εντυπωσιακά μπλε κουμπιά. Η μητέρα του φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα σε μαύρη απόχρωση επίσης.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μια έντονη φημολογία σχετικά με το αν θα πήγαινε στη λαμπερή τελετή με το supermodel Τζίτζι Χαντίντ (Gigi Hadid).

Οι δυο τους εντοπίστηκαν για πρώτη φορά από τους παπαράτσι τον Οκτώβριο του 2023 σε μια έξοδό τους στο διάσημο εστιατόριο «Via Carota» στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η ταινία «Maestro» για τη ζωή του συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν την οποία σκηνοθέτησε και στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με την Κάρεϊ Μάλιγκαν δεν κατάφερε να λάβει κάποιο χρυσό αγαλματίδιο παρά τις 7 υποψηφιότητες που είχε αποσπάσει.