Για τους ερωτικούς του συντρόφους αλλά και τα σχόλια που έγιναν όταν αποκάλυψε ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με 25 άνδρες στη ζωή του μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρόεδρος του ΣΕΗ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στιγμές» και μίλησε για όλους και για όλα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του.

«Πολύ μεγάλο κεφάλαιο, είμαι ευτυχής μπορεί να μην έχω σύντροφο τώρα, αλλά έχω ζήσει τέσσερις έρωτες πολύ δυνατούς. Είδα έναν κύριο που είπε “έχασε τον λογαριασμό”, δεν χάνεις τον λογαριασμό άμα έχεις πάει με 25 άτομα στη ζωή σου. Τον λογαριασμό τον κάνουν αυτοί που πάνε με χιλιάδες άτομα και εγώ ξέρω χιλιάδες ανθρώπους που έχουν πάει με χιλιάδες άτομα. Είτε γυναίκες είτε άντρες, παντρεμένους ή ανύπαντρους», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντώντας έμμεσα στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη δήλωσε για τον ηθοποιό ότι «έχει χάσει τον λογαριασμό».

«Ευτύχησα να ζήσω τέσσερις σημαντικούς έρωτες οι οποίοι είναι σαν οικογένειά μου, εκτός από τον έναν που χάθηκε. Δεν έφυγε από τη ζωή, χάθηκε. Αλλά δεν ήθελα εγώ», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας και συμπλήρωσε: «Οι άνθρωποι που αισθάνομαι ότι με φρόντισαν και μου έδωσαν τόσο μεγάλες στιγμές στη ζωή μου ανά δεκαετία, είναι οι άνθρωποι της οικογένειάς μου, τα ίδια μου τα αδέρφια, οι άνθρωποι που είναι κοντά μου, είμαστε σαν αδέρφια. Γιατί δυστυχώς ο έρωτας κάποτε τελειώνει και δεν τέλειωσε ποτέ από τη δική μου πλευρά, τέλειωσε από την άλλη πλευρά. Τέλειωσε από την άλλη πλευρά, αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι ήθελα να χάσω τον άνθρωπο αυτόν από τη ζωή μου, τον κράτησα σαν αδερφό, σαν παιδί μου, ανά περίπτωση».

Κλείνοντας ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε: «Μου λείπει ένας σύντροφος αυτή τη στιγμή, αλλά είναι τόσο έντονη η κοινωνική μου ζωή, δεν έχω χρόνο καθόλου. Αν είχα σύντροφο, θα μου έλεγε “Είσαι τρελός, τι να κάνω με εσένα;”. Αφού από το πρωί ως το βράδυ τρέχω από το ένα στο άλλο».