Τέλος στις όποιες διαφωνίες είχαν φέρονται να έβαλαν η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη. Μητέρα και κόρη κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους και πλέον στέκεται η μια στο πλευρό της άλλης στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν τις τελευταίες ημέρες. Σημειώνεται πως πριν λίγες ημέρες, η Άντζελα Δημητρίου βυθίστηκε στο πένθος καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα, μια απώλεια που στοίχισε ιδιαίτερα και στην Όλγα Κιουρτσάκη.

Η τραγουδίστρια και κόρη της μάλιστα, στην κηδεία ήταν συνέχεια πιασμένες χέρι – χέρι.

Τις τελευταίες ώρες όμως, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν ήθελαν την Άντζελα Δημητρίου και την Όλγα Κιουρτσάκη να συμμετείχαν σε έναν έντονο τσακωμό στα 9μερα από τον θάνατο της γιαγιάς Κιουρτσάκη, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 29/2.

Αυτό όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Βιβής Μπουγιούρα το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» δεν ισχύει.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν το πρωί της Παρασκευής (01/03) στον «αέρα» του Alpha, όταν η Όλγα Κιουρτσάκη βρισκόταν στην εκκλησία δέχτηκε μια λεκτική επίθεση από στενή συνεργάτιδα της μητέρας της, γεγονός που την εξόργισε και την οδήγησε στο να απαντήσει φωνάζοντας.

Η στενή συνεργάτιδα της μητέρας της, όπως αναφέρθηκε, υπονόησε οι κάμερες βρίσκονταν στο σημείο όχι για το μνημόσυνο αλλά λόγω των πρόσφατων εξελίξεων με τον ενδοοικογενειακό καβγά ανάμεσα σε εκείνη και την Άντζελα Δημητρίου.

«Μητέρα και κόρη δεν έχουν μιλήσει καθόλου για το συμβάν, είναι και οι δύο καταρρακωμένες με την απώλεια και απλώς εκείνη την ώρα, η Όλγα Κιουρτσάκη εκνευρίστηκε, γιατί ήθελε να βάλει ένα τέλος στις φήμες για εκείνη και τον σύντροφό της, σχετικά με όλο αυτό που συμβαίνει», εξήγησε η Βιβή Μπουγιούρα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της.