Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Άντζελα Δημητρίου η οποία έχασε τη μητέρα της. Μέχρι στιγμή, η τραγουδίστρια δεν έχει μιλήσει για την δυσάρεστη είδηση όμως το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άντζελα Δημητρίου με τον Δήμο Αναστασιάδη προχώρησε σε ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του, το νυχτερινό μαγαζί αναφέρει: «Το Barbarella Live Athens, οι επιχειρηματίες και όλο το προσωπικό, σεβόμενοι το πένθος της κ. Άντζελας Δημητρίου σας ενημερώνουν ότι το κέντρο διασκέδασης θα παραμείνει κλειστό απόψε».

Το μήνυμα της Όλγας Κιουρτσάκη

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, προχώρησε σε μια ανάρτηση για τον θάνατο της γιαγιάς της, αναφέροντας: «Έφυγες και ούτε καν το έμαθα… Θα θυμάμαι την τελευταία μας συνάντηση οι τρεις μας».

Έφυγες και ούτε καν το έμαθα… θα θυμάμαι την τελευταία μας συνάντηση οι τρεις μας! 🙏🏻🕊

Posted by Olga Dimi Kiour on Wednesday, February 21, 2024

Στη συνέχεια, δημοσίευσε κι ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η γιαγιά της δίπλα στην κόρη της.

🕊🕊🕊26/12/2023 …έτσι θα σε θυμάμαι!!!

Posted by Olga Dimi Kiour on Wednesday, February 21, 2024

Άντζελα Δημητρίου: Σε ευχαριστώ μανούλα μου για όσα μου χάρισες και όσα μου έμαθες

Όταν η Άντζελα Δημητρίου είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Στούντιο 4» είχε πει για τη μητέρα της: «Θυμάμαι τη ζωή μου σαν ένα παραμύθι. Τα παιδικά μου χρόνια στο Περιστέρι ήταν τα καλύτερα και τα πιο ανέμελα. Σε ηλικία 12 ετών βγήκα στη βιοπάλη γιατί έπρεπε γιατί η μητέρα μου με τον πατέρα μου ήταν χωρισμένοι. Έπρεπε να γίνω εγώ ο άνδρας του σπιτιού για να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα άλλα δύο μου αδέλφια. Έγινα εγώ η δυνατή, ο άνδρας του σπιτιού, για να βοηθήσω τη μητέρα μου».

«Η πρώτη λέξη που θα πω, είναι η λέξη μάνα! Σε ευχαριστώ μανούλα μου για όσα μου χάρισες και όσα μου έμαθες. Θέλω πάντα να σε έχω γερή και δυνατή. Είμαι περήφανη για σένα. Σ´ αγαπώ πολύ πολύ» είχε αναφέρει σε μια φωτογραφία της στο Instagram δείχνοντας την αδυναμία που της έχει.