Τη ζωή των ονείρων της ισχυρίζεται ότι κάνει μια γυναίκα που παντρεύτηκε εκατομμυριούχο, όμως πρέπει να ακολουθεί 4 αυστηρούς κανόνες, προκειμένου να συνεχίσει να έχει πρόσβαση στην πολυτέλεια.

Η Sofia Kralow λέει πως παντρεύτηκε ιδιοκτήτη μιας «αυτοκρατορίας αρωμάτων παγκόσμιας κλάσης» και ότι ζουν ευτυχισμένοι στο Ντουμπάι. Μάλιστα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιεύει στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Με βάση την The Sun, σε μια από τις αναρτήσεις της εξήγησε τους κανόνες που οφείλει να ακολουθεί, ώστε να παραμείνει στο πλευρό του συζύγου της.

@sofiakralow

When you take this step there’s no way back in life, but only upward, to the reality of your dreams✨ #fyp #goals #mindset #success #manifest

♬ original sound – sofiakralow

Πρώτον, απαγορεύεται να κάνει δουλειές του σπιτιού, όπως να καθαρίζει ή να μαγειρεύει, καθώς για αυτούς τους λόγους «υπάρχει το υπηρετικό προσωπικό».

Δεύτερον, δεν μπορεί να πάει κάπου μόνη της, παρά μόνο αν χρησιμοποιήσει τον προσωπικό της οδηγό ή είναι μαζί ο σύζυγος.

Τρίτον, απαγορεύεται να ξοδεύει μετρητά και πρέπει να χρησιμοποιεί αποκλειστικά πιστωτικές κάρτες.

Έπειτα, ο τέταρτος κανόνας αφορά το μακιγιάζ, που πρέπει να επιμελούνται μακιγιέρ, ώστε το αποτέλεσμα να είναι «εκπληκτικό και μοναδικό κάθε φορά».

«Για μερικούς είναι ζωή σε χρυσό κλουβί, για εμένα η ζωή των ονείρων μου», ισχυρίστηκε η Sofia σε μια από τις αναρτήσεις που έχει κάνει.

Ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου ανέφεραν ότι ζηλεύουν τα πλούτη της, ενώ άλλοι πως προτιμούν να είναι ελεύθεροι, από «σκλάβοι του χρήματος».