Ο ηθοποιός Μπάντι Ντάρες πέθανε στα 38 του χρόνια. Ο Ντάρες, ο οποίος συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον σταρ του «Twilight», Ρόμπερτ Πάτινσον, στο «Good Time», πέθανε τον Νοέμβριο του 2023 λόγω «καρδιακής ανακοπής από ένα κοκτέιλ ναρκωτικών», είπε στο «People» ο αδελφός του, Κρίστοφερ Στάθις

Ο 38χρονος έκανε το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στην ταινία του 2014 των Josh και Benny Safdie, «Heaven Knows What» σε έναν ρόλο που υποδύθηκε λίγο μετά την αποφυλάκισή του από το «Rikers Island» για καταδίκη που σχετιζόταν με ναρκωτικά.

Ο ηθοποιός, ο οποίος μπαινόβγαινε στις φυλακές, καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του άφησε πίσω του τη μητέρα του Τζο Αν και τον μικρότερο αδερφό του Κρίστοφερ.

Μάλιστα, είχε μακρά ιστορία νομικών προβλημάτων, έχοντας βρεθεί στη φυλακή τουλάχιστον 10 φορές με κατηγορίες όπως κλοπή ταυτότητας, ληστείες και κατοχή ηρωίνης.

Ο Μπάντι γεννήθηκε ως Μάικ Στάθις στο Κουίνς της Νέας Υόρκης τον Μάιο του 1985 και πήγε στο γυμνάσιο «Robert Louis Stevenson» στο Μανχάταν.

Μετά το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο το 2014, συνεργάστηκε ξανά με τους αδερφούς Safdie στην ταινία Good Time του 2017, όπου έπαιξε έναν έμπορο ναρκωτικών ο οποίος συνεργαζόταν με τον χαρακτήρα που υποδύθηκε τον Πάτινσον.

Εμφανίστηκε επίσης σε πολλά άλλα κινηματογραφικά έργα, συμπεριλαμβανομένων των «Person to Person», «Funny Pages», «Flinch», «Beware of Dog», «The Mountain» και άλλα.