Ο Μπραντ Πιτ «δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος» στο πλευρό της νέας του συντρόφου, Ινές ντε Ραμόν. Ο 60χρονος σταρ του «Fight Club» φέρεται να «βρήκε ξανά τη σπίθα του», είπε μια πηγή στο «People» το Σάββατο. «Μετά το διαζύγιο ο Μπραντ βγήκε ραντεβού, αλλά ποτέ δεν ήταν κάτι σοβαρό», είπε η πηγή αναφερόμενη στον χωρισμό του το 2016 από την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί.

«Αυτή είναι η πρώτη σοβαρή σχέση και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος».

Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Με την Ινές βρήκε ξανά τη σπίθα του. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να το βλέπεις. Ο Μπραντ είναι υπέροχος τύπος. Του αξίζει να είναι ευτυχισμένος». Η ίδια πηγή περιέγραψε την 34χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων ως «ευγενική, αστεία και πολύ ιδιαίτερη», σημειώνοντας ότι ήταν «καταπληκτικό» να βλέπεις τη χαρά του Πιτ μετά την είδηση ​​ότι το ζευγάρι συγκατοίκησε. «Περνούσαν τόσο πολύ χρόνο μαζί και ήταν λογικό για την Ινές να μετακομίσει», εξήγησε.

«Ο Μπραντ είναι πολύ χαρούμενος και του αρέσει να περνά χρόνο μαζί της. Το να συζήσουν ήταν κάτι φυσικό», συμπλήρωσε. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το περιοδικό ανέφερε ότι η Anita Ko δεν εγκατέλειψε το δικό της σπίτι, όταν μετακόμισε με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό.

«Είναι αρκετά πρόσφατο», είπε ένας από το στενό περιβάλλον της ντε Ραμόν για τη συμβίωσή τους. «Προχωρούν πολύ δυνατά και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ».