Στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βγήκε σήμερα ο Βασίλης Ζούλιας, προκειμένου να σχολιάσει την επίδειξη μόδας που έγινε στο Βρετανικό Μουσείο και συγκεκριμένα στην αίθουσα με τα μάρμαρα του Παρθενώνα.

Ο γνωστός σχεδιαστής τόνισε πως καλώς έγινε εκεί η επίδειξη και ότι θα πρέπει και τα μουσεία της Ελλάδας να ανοίξουν για τους Έλληνες σχεδιαστές.

«Ο συνάδελφός μου έκανε πολύ καλά που έκανε την επίδειξή του εκεί και πολύ καλά η βρετανική κυβέρνηση έδωσε άδεια να γίνει εκεί. Έτσι θα πρέπει και η κυρία Μενδώνη να δείχνει συμπάθεια και στους Έλληνες σχεδιαστές όταν ζητάμε πρόσβαση σε κάποιο μουσείο, λαμβάνοντας υπόψη κάποια κριτήρια. Ήταν πολύ όμορφη εικόνα. Ο οίκος τίμησε την Ελλάδα», είπε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

Ο Βασίλης Ζούλιας είπε στη συνέχεια: «Αυτά τα μάρμαρα έχουν αντέξει 2.000 χρόνια, θα χαλάσουν όταν περάσουν από μπροστά τους 35 κορίτσια με ωραία ρούχα; Φυσικά και να γυρίσουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα, αλλού είναι το θέμα. Θα πρέπει να σταλεί επιστολή από τον πρωθυπουργό να το δουν αλλιώς το θέμα, σε σχέση με Έλληνες σχεδιαστές που παίρνουν μονίμως ένα όχι για όλα».

Κλείνοντας, ο Βασίλης Ζούλιας ανέφερε: «Ήμουν από τους πρώτους που είχα πει ότι δεν πρέπει η Ακρόπολη να δοθεί για καμία επίδειξη μόδας, γιατί η υπεραξία που έχει η Ακρόπολη δεν μπορεί να μετρηθεί με κανέναν οίκο μόδας. Να μην γίνει ποτέ show στην Ακρόπολη, αλλά τα μουσεία πρέπει να ανοίγουν».