Ο Τομ Κρουζ φέρεται να έχει νέα κοπέλα. Ο «Top Gun: Maverick», 61 ετών, έχει «έρθει πιο κοντά» με τη Ρωσίδα κοσμική Ελσίνα Χαΐροβα, 36 ετών, τους τελευταίους δύο μήνες και τώρα βγαίνει επίσημα μαζί της, αναφέρει η Daily Mail.

«Είναι γνωστό στον κύκλο της Ελσίνα ότι εκείνη και ο Τομ είναι πλέον ζευγάρι», δήλωσε ένας εσωτερικός συνεργάτης. «Έχουν έρθει πολύ κοντά τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά προσέχουν πολύ να μην φωτογραφίζονται μαζί, γιατί θέλουν να διατηρήσουν την ιδιωτική τους ζωή», συνέχισε η πηγή.

«Ο Τομ διανυκτερεύει στο διαμέρισμα της Ελσίνα, το οποίο όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι ένα πολύ όμορφο μέρος. Τους αρέσει να κάνουν παρέα και παρά τον πλούτο τους, κάνουν πολλά από τα πράγματα που κάνουν τα κανονικά ζευγάρια».

Το ζευγάρι παρευρέθηκε μαζί σε ένα επίσημο δείπνο για την υποστήριξη του φιλανθρωπικού οργανισμού Air Ambulance του Λονδίνου, όπου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν ο επίτιμος καλεσμένος.

Αν και ο Κρουζ και η Χαΐροβα δεν έφτασαν μαζί, φίλοι είπαν ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς περνούν τον περισσότερο χρόνο τους πίσω από κλειστές πόρτες στο διαμέρισμα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στο Knightsbridge του Λονδίνου.

Ωστόσο, το ζευγάρι έχει βγει ινκόγκνιτο για βόλτες στο Χάιντ Παρκ, υποστήριξαν οι πηγές. Οι δύο τους φέρονται επίσης να έχουν δειπνήσει ιδιωτικά σε διάφορα πολυτελή εστιατόρια του Λονδίνου.

Το Page Six επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Κρουζ για να σχολιάσει, αλλά δεν έχει λάβει απάντηση.

Οι δυο τους συνδέθηκαν για πρώτη φορά ρομαντικά σε ένα πάρτι στην αριστοκρατική γειτονιά Mayfair του Λονδίνου τον Δεκέμβριο. «Ήταν αχώριστοι, ξεκάθαρα ένα ζευγάρι. Φαινόταν να είναι ξετρελαμένος μαζί της», δήλωσε τότε ένας αυτόπτης μάρτυρας στην Daily Mail.

Ο ηθοποιός έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν. Ήταν παντρεμένος με τη Μίμι Ρότζερς από το 1987 έως το 1990, τη Νικόλ Κίντμαν από το 1990 έως το 2001 και την Κέιτι Χολμς από το 2006 έως το 2012.

Η Χαΐροβα, από την πλευρά της, χώρισε από τον πρώην σύζυγό της Dmitry Tsetkov το 2022.

Ο 43χρονος ρώσος ολιγάρχης ισχυρίστηκε ότι η πικρή τριετής μάχη τους για το διαζύγιο του κόστισε το εκπληκτικό ποσό των 150 εκατομμυρίων λιρών.

Μιλώντας στη MailOnline για το ειδύλλιο της πρώην συζύγου του με τον Τομ Κρουζ, ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγός του ξόδεψε 10 εκατ. λίρες σε ρούχα και άλλα 2 εκατ. λίρες σε τσάντες κατά τη διάρκεια του πολυτάραχου 11ετούς γάμου τους.

«Ανεξάρτητα από το ποιος είναι μαζί της θα πρέπει να γνωρίζει ότι της αρέσουν τα ωραία πράγματα στη ζωή και έχει ακριβό και πολυτελές γούστο. Ο Τομ θα πρέπει να έχει τα μάτια και το πορτοφόλι του ορθάνοιχτα», σημείωσε.