Ο Θανάσης Ευθυμιάδης γιόρτασε τα 57α γενέθλιά του σε μια παραλία και, μάλιστα, ανάρτησε ένα βίντεο με τον ίδιο να έχει μόλις βγει από τη θάλασσα.

«Σήμερα που είναι τα γενέθλιά μου, τι καλύτερο δώρο θα μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου από μια βουτιά στη θάλασσα;

Εδώ στην παραλία που γίνεται χαμός το καλοκαίρι, να την απολαμβάνω μόνος μου εγώ, τα περιστέρια και οι γλάροι. Να είμαστε καλά, να απολαμβάνουμε τα απλά και τα όμορφα που δεν κοστίζουν τίποτα», είπε ο ηθοποιός.

Στη δημοσίευση ο Θανάσης Εθυμιάδης έγραψε, μεταξύ άλλων: «Να με χαίρομαι. Να σας χαίρομαι. Να με χαίρεστε. 57 Υπέροχοι κύκλοι γύρω από τον Ήλιο και είχαν μέσα τους απ’ όλα. Γιατί τελικά, υπέροχα είναι Όλα και τα εύκολα και τα δύσκολα και τα χαρούμενα και τα λυπημένα. Αν δεν γίνουμε φίλοι με τον Χρόνο, όσα κι αν έχουμε κατακτήσει στη ζωή, θα μας φαίνονται λίγα. Ποτέ δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι και θα έχουμε μία μόνιμη ανησυχία για να κατακτήσουμε κι άλλα. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλους αυτούς τους ανθρώπους που γέμισαν τη ζωή μου με εμπειρίες. Τους ευχαριστώ από καρδιάς όλους – από αυτούς που θυμάμαι και γελάω, μέχρι αυτούς που δεν θα ήθελα να ξανασυναντήσω».