Για τη φοροδιαφυγή στον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, μίλησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, λέγοντας ότι πιστεύει ότι κάποιος τους «κάρφωσε» και «ο νους τους πηγαίνει σε γνωστή influencer». «Είμαι γέννημα θρέμμα Ελληνίδα, πληρώνω τους φόρους μου» λέει.

«Δεν μπορεί να παντρευτεί κανείς σε αυτή τη χώρα, έτσι όπως πάει αυτή η κατάσταση. Η ΑΑΔΕ είναι δίπλα μας, είναι κοντά μας. Τα παραστατικά έχουν κοπεί και δεν μπορώ να κυνηγάω τον καθένα που μου κάνει δώρα και να τον ρωτάω “στο δώρο σου έχεις το παραστατικό;”. Πείτε μου εσείς ποιος από τους επωνύμους το κάνει;» είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, σε συνέντευξή της στο «Πρωινό».

«Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια κακεντρέχεια και τόσο μίσος και φθόνος και κακία γενικά. Δεν γνώριζα ότι θα γινόταν όλο αυτό το σούσουρο. Να μπλεχτούν μέσα οι νόμοι και η φοροδιαφυγή. Καταρχάς δεν μπορείς να κοτσάρεις το όνομά μου με τη λέξη φοροδιαφυγή. Είμαι γέννημα θρέμμα Ελληνίδα, έτσι, πληρώνω και τους φόρους μου. Έχουν κάνει πάρα πολλοί γάμοι, δεν έχει γίνει όλος αυτός ο ντόρος» ανέφερε.

«Φαίνεται ότι είναι καρφωτή από γυναίκα που ζηλεύει»

«Έναν μήνα μετά βρήκαν ότι φοροδιαφεύγω. Φαίνεται ότι είναι καρφωτή από γυναίκα που ζηλεύει. Επειδή μου έχουν τύχει δύο εβδομάδες πριν τον γάμο, δέχτηκα κλήσεις από απόκρυψη, όλα αυτά θέλουμε να τα διαλευκάνουμε με τον δικηγόρο μου. Είναι τραγελαφικό για εμένα ότι μιλάνε για φοροδιαφυγή από μέρους μου, ότι έκανα κάτι εγώ. Γιατί εγώ δεν έκανα τίποτα, τα έχω πληρώσει όλα. Για μένα είναι πραγματικά σοβαρό το γεγονός ότι κάποιος ή κάποια κάρφωσε την Ελέτσι και έχει κάνει όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους συνεργάτες μου… Γιατί εγώ δεν ήθελα να φέρω και σε δύσκολη θέση κανέναν. Αυτές τις μέρες κάνω ραντεβού και με τον δικηγόρο μου και με τον λογιστή μου για να συγκεντρώσουμε όλα τα παραστατικά, για να είμαστε και εμείς οκ και τυπικοί» εξηγεί η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Σε ερώτηση για το μονόπετρο των 13.500 ευρώ, σημείωσε: «Δεν θέλω να το θίξω αυτό το κομμάτι, δεν θέλω να ξαναπώ για ποσά. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Γιατί το κάνουν αυτό, να μη μπορούμε να χαρούμε τον γάμο μας;».

Ενώ, για τα τρία νυφικά που έβαλε στον γάμο σχολίασε: «Το έζησα, έχει κοπεί και μια απόδειξη, φιλική. Έχει δοθεί στην ΑΑΔΕ».

«Στην αρχή έπαθε σοκ. Εμένα δεν μ’ αρέσει που πήγαν έξω από το νοσοκομείο, με την κάμερα στημένη. Δεν πας στον χώρο εργασίας του, αν θες να ψάξεις κάποιον, ψάξε εμένα. Νομίζω ότι στεναχωρήθηκε πιο πολύ από εμένα, γιατί εγώ ήμουν 100% σίγουρη από την αρχή ότι ήταν και καρφωτή. Γιατί δεν έχω να κρύψω κάτι. Ο Νεκτάριος επειδή δεν γνώριζε το σύστημα που λειτουργεί έτσι, ξέρεις είχε τρομοκρατηθεί με όλο αυτό» είπε για την αντίδραση του συζύγου της.

Τέλος, για το ποιος ή ποια πιστεύει ότι τους «κάρφωσε», η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Ο Νεκτάριος μου τα λέει όλα, δηλαδή ξέρω το παρελθόν του απέξω και ανακατωτά. Άρα δεν είναι από το δικό του, είναι από το δικό μου. Πάει ο νους μου σε μια γυναίκα, σε γνωστή influencer, αλλά και πάλι πρέπει να το εξετάσουμε».