Το πάρτι γενεθλίων για τα 60ά γενέθλια του Τζεφ Μπέζος ήταν… εξωπραγματικό. Η λαμπερή δεξίωση του ιδρυτή της Amazon πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην έπαυλή του, όπου ζει με την αρραβωνιαστικιά του, Lauren Sánchez, στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Η λίστα καλεσμένων ήταν μακρά… με διάσημα ονόματα από όλους τους χώρους… από τα πιο ξακουστά ονόματα του Χόλιγουντ μέχρι θρύλους του αθλητισμού και επιχειρηματικούς μεγιστάνες. Οι Jay Z, Beyoncé, Ivanka Trump, Jared Kushner, Ciara, Russell Wilson, Oprah Winfrey, Gayle King, Kris Jenner, Hailey Bieber και Kendall Jenner εθεάθησαν να διασκεδάζουν κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς.

Ο Μπέζος, ο οποίος «έκλεισε» επίσημα τα 60 του στις 12 Ιανουαρίου, διασκέδασε στο πάρτι του με άλλους πλούσιους μεγιστάνες, τον Bob Iger, τον Bill Gates και τον επίτροπο της NFL, Roger Goodell, που ήταν στη λίστα των καλεσμένων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Page Six, πρόκειται για μια συνάντηση όπου μερικοί από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο συγκεντρώθηκαν μαζί σε ένα χώρο. «Ο Τζεφ ήταν ενθουσιασμένος. Τους αγκάλιαζε όλους και τους ευχαριστούσε που πήγαν στο πάρτι του».

Μερικοί από τους παρευρισκόμενους, επηρεασμένοι από τη στενή σχέση του Μπέζος με το διάστημα, κάτι που είναι γνωστό, δεδομένου ότι έχει τη δική του αεροδιαστημική εταιρεία, που ονομάζεται Blue Origin και έχει εκτοξευθεί με το δικό του διαστημόπλοιο, τίμησαν τον μεγιστάνα με αυτό τον τρόπο.

Είχαν κάτι πάνω τους που μοιάζει με διάστημα… Παρότι το πάρτι δεν είχε επίσημο διαστημικό θέμα.

Η Πάρις Χίλτον, για παράδειγμα, φόρεσε για την περίσταση ένα αστραφτερό φόρεμα με αστέρια.

Η 42χρονη τραγουδίστρια του «Stars Are Blind» μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Αφήνει λίγη λάμψη όπου κι αν πάει…» Κατά τη διάρκεια της γιορτής, η Hilton πόζαρε στο πλευρό της αδερφής της, Nicky Hilton, και Jewel σε μια ομαδική φωτογραφία. Μάλιστα, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της γιορτής, η Perry ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες της.

Μαζί της ήταν και η Usher, για να τραγουδήσει το «Happy Birthday» στον Bezos. Ο μελλοντικός headliner του Super Bowl, 45 ετών, τραγούδησε επίσης μερικά από τα κλασικά του κομμάτια, επιβεβαιώνει η ίδια πηγή. Οι καλεσμένοι διασκέδασαν, επίσης, με μια παράσταση από τους Black Eyed Peas, τους οποίους παρουσίασε ο Sánchez στη σκηνή.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν ένα εντοιχισμένο γραφείο, «ένα σχεδόν ακριβές αντίγραφο του πρώτου γραφείου του Τζεφ στο Amazon, το οποίο βρισκόταν στο γκαράζ», λέει μια πηγή, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή σερβίρονταν McDonald’s, ώστε να τιμηθεί η πρώτη δουλειά του Μπέζος σε ηλικία 16 χρόνων. Ωστόσο, δείπνησαν και με… χαβιάρι.