«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και τη χήρα του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ, με τον τραγουδιστή να δηλώνει ότι έχει μετανιώσει που υπέγραψε ώστε να γίνει ο γάμος με τον Αντώνη Βαρδή, ενώ εκείνη από την πλευρά της έκανε λόγο για «σκουπίδια».

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της σχολίασε την κόντρα και τις βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή με την τελευταία του σύζυγο, Φιλοθέη Μωβ, τονίζοντας πως είναι απαράδεκτη η στάση και τα λόγια της πρώην συζύγου του Αντώνη Βαρδή για τον γιο του. Χαρατηριστικά η κα Μωβ είχε πει πως: «τα “σκουπίδια” τα αντιμετωπίζουμε με το να τα πετάμε».

«Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά, απαράδεκτη αυτοί οι χαρακτηρισμοί που ακούγονται. Δεν επιτρέπεται να αποκαλείς σκουπίδια και να υπονοείς ανθρώπους, παιδιά, ενός ανθρώπου που υποτίθεται έχεις αγαπήσει, έχεις παντρευτεί, υποτίθεται, υποτίθεται. Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί να ακούγονται δημόσια. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί σε αυτή την οικογένεια και δε με αφορά προσωπικά, αλλά είναι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί για να χαρακτηρίζεις – προς τα εκεί κατάλαβα ότι πάει – έτσι τα παιδιά του ανθρώπου που υποτίθεται ότι έχεις αγαπήσει τόσο πολύ στη ζωή σου», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα».

Δείτε το βίντεο μετά το 06:45