Στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή απάντησε η Φιλοθέη Μωβ μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα». «Έχουν περάσει 10 χρόνια από τον θάνατο του Αντώνη. Μου λείπει πάρα πολύ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, έχω μία άρνηση. Νιώθω ότι είναι κάπου παραπέρα», ανέφερε αρχικά η Φιλοθέη Μωβ.

Για την επίθεση του Γιάννη Βαρδή τόνισε: «Δε θέλω να μιλήσω για κάτι αρνητικό, αυτά λύνονται αλλού. Δεν έχω πίκρα, έχω αδιαφορία. Είχα εκνευρισμό κάποια στιγμή. Τα τίποτα, τα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να πάμε να τα πετάξουμε. Δε με ενδιαφέρει τι λέει για μένα. Ο Αντώνης ήταν ένας πολύ φρέσκος άνθρωπος. Τον καιρό της κρίσης βγαίναμε βράδυ με καροτσάκι και μοιράζαμε το φαγητό που μαγειρεύαμε στο σπίτι. Είχε γίνει τρόπος ζωής μας. Τα στηρίγματά μου σήμερα είναι η μητέρα, η κόρη και ο σύντροφός μου» είπε.

Η απάντηση του τραγουδιστή

Σε αυτές τις δηλώσεις απάντησε εκ νέου ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος και πάλι δε μάσησε τα λόγια του.

«Θεωρεί τον γιο του Αντώνη Βαρδή σκουπίδι; Άρα, λοιπόν, το DNA του Αντώνη Βαρδή, που υποτίθεται τον αγαπάει, τον θεωρεί σκουπίδι; Αν έχει ξεπεράσει την πίστα, της δίνω συγχαρητήρια. Εγώ μιλάω με χαρτιά, με έγγραφα. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει… Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα μιλήσω για αυτό. Αν μπούμε σε μια διαδικασία ακύρωσης του γάμου, με μεγάλη μου χαρά, γιατί εγώ θα το κάνω αυτό. Ας έχει το νου της, κάποια στιγμή μπορεί και να συμβεί…», είπε στην εκπομπή.