Για τον γάμο του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, μίλησε ο Γιάννης Βαρδής στο Mega. Όπως αποκάλυψε, υπέγραψε, γιατί δεν είχε καθαρό μυαλό, ενώ ανέφερε πως παγιδεύτηκε.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο γιος του Αντώνη Βαρδή επισήμανε: «Με συγχύζουν πράγματα του παρελθόντος, που δε διαχειρίστηκα σωστά και με ξεγέλασαν. Έβαλα υπογραφή στον γάμο του πατέρα μου σε μία περίοδο που ήταν άρρωστος, που υπήρχαν ιατρικές γνωματεύσεις, που έλεγαν ότι δεν μπορούσε να πάρει αποφάσεις για τη ζωή του, γιατί ο γάμος είναι μία απόφαση ζωής.

Ένας σωστός άνθρωπος κι ένας άνθρωπος χωρίς δόλο θα έλεγε να γίνει ο άνθρωπός του καλά, ότι τον αγαπά και ας παντρευτούν μετά… Ήθελε ((σ.σ. η τότε σύντροφός του) να γίνει εκείνη τη στιγμή ο γάμος. Νιώθω ότι παγιδεύτηκα. Δεν είχα καθαρό μυαλό, μου έλεγαν “Αντώνης” και έτρεχα. Ο γαμπρός δεν ήξερε τίποτα, ήξερε μόνο ο μάρτυρας και η νύφη. Ο γαμπρός δεν ήξερε…» διευκρίνισε.

Κλείνοντας, ο Γιάννης Βαρδής είπε πως κάνει ψυχοθεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει αυτό το βάρος, ενώ παράλληλα δήλωσε πως μετά τον θάνατο του πατέρα του η τελευταία του σύζυγος προχώρησε σε μηνύσεις εναντίον του.