Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Θέση για το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια που θα ορίζει τα θέματα που αφορούν τόσο στον πολιτικό γάμο όσο και στην τεκνοθεσία, πήρε η Εύη Βατίδου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Γειά σου», ανέφερε συγκεκριμένα: «Είμαι απόλυτα σύμφωνη (σ.σ. για τον πολιτικό γάμο). Θεωρώ ότι είναι απόλυτα σωστό και ότι δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε το δικαίωμα κανενός να θεσπίσει τον θεσμό του γάμου. Βεβαίως είμαι υπέρ της εκκλησίας που κρατά τους θεσμούς και τις παραδόσεις.

Σ’ αυτό που δεν συμφωνώ είναι στην υιοθεσία των παιδιών κυρίως από τους άνδρες ΛΟΑΤΚΙ. Και δεν συμφωνώ στο γιατί να μην υπάρχει παρένθετη μητέρα. Θα τη θεωρούσα απόλυτα νόμιμη διαδικασία. Πιστεύω ότι η γυναίκα που είναι στη φύση της να γίνεται μητέρα, μου έρχεται λιγάκι πιο φυσιολογικό.

Επειδή έχω φίλους γκέι, παιδιά δεν θέλανε ποτέ».