Βράδυ Τετάρτης στα Studio Kappa. Ένταση, αγωνία, νιάτα και ομορφιά. Παρουσιάστρια η πάντα ευδιάθετη Βίκυ Καγιά. Οι 23 υποψήφιες του 21ου Διαγωνισμού Ομορφιάς του ΑΝΤ1 παρελαύνουν στη σκηνή με εντυπωσιακές δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών, ενώ λίγο αργότερα ακολουθεί η καθιερωμένη εμφάνισή τους με μαγιώ.

Μετά την ανάδειξη των 11 φιναλίστ, ακολούθησε η «δοκιμασία» των ερωτήσεων από την κριτική επιτροπή ενώ τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν λίγο αργότερα. Τη στέψη, όπως κάθε χρόνο έκαναν οι περσινές νικήτριες των καλλιστείων.

Την 7μελή κριτική επιτροπή που ανέδειξε τις νικήτριες του φετινού διαγωνισμού συγκρότησαν οι: Νικ Γιαννόπουλος, Ελληνοαυστραλός πρωταγωνιστής του “Kings of Mykonos”, Ιζαμπέλα Κογεβίνα, ηθοποιός, Σεράινα Καζαμία, νικήτρια του “Next Top Model”, Γιάννης Μιχαηλίδης, make up artist, Χάρης Χριστόπουλος, φωτογράφος, ο Δημήτρης Βλάχος, ηθοποιός και η παρτενέρ του από το “Dancing with the Stars” Μαρία Αντιμισάρη.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς, Βίκυ Καγιά επέλεξε εντυπωσιακές δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ δεν δίστασε να επιδείξει και τις χορευτικές της ικανότητες με ομάδα χορευτών.

Το show πλαισίωσαν αρκετοί καλλιτέχνες, με πρώτο τον Σταύρο Μιχαλακάκο, νικητή του “XFactor II”, ο οποίος παρουσίασε την πρώτη του δουλειά, με το κομμάτι «Βρες το Νησί». Ακολούθησε το συγκρότημα «48 ώρες», ενώ ιδιαίτερη αίσθηση στο κοινό προκάλεσε η σέξι εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη και της Ελένης Φουρέιρα με τους Nevma και το Θηρίο.

Οι νικήτριες του φετινού Διαγωνισμού είναι:

Μις Τουρισμός: Αριθμός «14», Βαλεντίνα Μαγαλιού
Αναπληρωματική Μις Γιανγκ: Αριθμός «4», Αναστασία Σιδηροπούλου
Αναπληρωματική Μις Ελλάς: Αριθμός «17», Ελεωνόρα Μπρετζ
Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς: Αριθμός «22», Μαρία Τσαγκαράκη
Μις Γιανγκ: Αριθμός «5», Μελίνα Συρίη
Μις Ελλάς: Αριθμός «10», Μαντώ Γαστεράτου
Σταρ Ελλάς: Αριθμός «19», Άννα Πρέλεβιτς