Οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz γιόρτασαν με τον πιο λαμπερό τρόπο την Πρωτοχρονιά μαζί με φίλους, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέλεξαν να φύγουν εκτός Αθήνας και να υποδεχτούν το 2024 σε ένα άλλο μέρος είτε εντός Ελλάδος είτε στο εξωτερικό.

Υπήρχαν και πολλοί Έλληνες celebrities που αποφάσισαν να φύγουν πολύ μακριά για την φετινή Πρωτοχρονιά όπως η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που ταξίδεψαν για το Μεξικό, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος που υποδέχτηκαν το 2024 από το Μπαλί, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης που επέλεξαν το Ντουμπάι για την φετινή Πρωτοχρονιά, μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, ο Γιώργος Λιάγκας που έκανε ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις και ταξίδεψε στα… Ηνωμάνα Αραβικά Εμιράτα για να υποδεχτεί το 2024.

Τα μέρη που επέλεγαν να κάνουν αλλαγή χρόνου οι Έλληνες celebrities, σχολίασαν στο Happy Day το πρωί της Τρίτης (2/1) και από τα… ραντάρ της εκπομπής, δεν ξέφυγε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής ταξίδεψε λοιπόν στο Ντουμπάι για την Πρωτοχρονιά και μάλιστα φωτογραφήθηκε με τον Χάρη Σιανίδη και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η τελευταία, μάλιστα, έσβησε και τούρτα για τα γενέθλιά της.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε σε ένα μέρος για το οποίο στο παρελθόν έχει κάνει διάφορα σχόλια και υποννοούμενα.

«Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είναι γραμμένη σήμερα. Έχει στήσει πολύ ωραία στο σκηνικό, έχει φύγει από την Παρασκευή, όπου επίσης ήταν γραμμένη η εκπομπή και πήγε στο Ντουμπάι, εκεί που κράζει τους υπόλοιπους που πάνε. Αν είναι τζαμπουίτα πάει κι εκεί. Το τζαμπουίτα πάντα έχει άλλη αξία», είπε γελώντας η Τίνα Μεσσαροπούλου βλέποντας τις εικόνες, αλλά και το βίντεο, στο οποίο ο παρουσιαστής εύχεται «καλή θαλασσινή χρονιά» πραγματοποιώντας και τη πρώτη βουτιά για το 2024.