Αντιμέτωπη με την απειλή πλειστηριασμού βρίσκεται η Θεοφανία Παπαθωμά για ακίνητο το οποίο κατέχει στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-auction το ακίνητο έχει τιμή 1ης προσφοράς τα 348.000,00 ευρώ.

Ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου 2024. Το διαμέρισμα εκτείνεται σε δύο επίπεδα στον 7ο και 8ο όροφο.

Όπως αναφέρεται στην εκτίμηση: «Πρόκειται για περιοχή με καλή ρυμοτομία, ιδιαίτερα υψηλή δόμηση και κατασκευές με έτη ανέγερσης κυρίως στις δεκαετίες του ’70 και ’80, αλλά και κάποιες νεότερες. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, βρίσκεται πάνω σε παραλιακό μέτωπο, με ιδιαίτερη εμπορική ανάπτυξη που αποτελεί πόλο έλξης για όλο το λεκανοπέδιο. Η περιοχή εξυπηρετείται συγκοινωνιακά από το τραμ. Η άμεσα γύρω περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται κυρίως από οικιστική χρήση, με μερικά καταστήματα ισογείου συνοικιακού χαρακτήρα. Πρόκειται για ήσυχη γειτονιά, κοντά σε μεγάλες οδικές αρτηρίες και το παραλιακό μέτωπο του Φαλήρου».