Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να υποστήριζε μέσω της εκπομπής του «Το Πρωινό» πως ήξερε εδώ και καιρό για τη φημολογούμενη σχέση του ηθοποιού Γιάννη Στάνκογλου με γνωστή παρουσιάστρια, ωστόσο, τώρα μετά και από την ανακοίνωση του δεύτερου για τα όσα έγιναν στα ΜΜΕ σχετικά με τον υποτιθέμενο δεσμό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, αποφάσισε να κάνει… αλλαγή.

«Τι να κάνουν οι άνθρωποι; Το ξεκαθάρισαν και κοίτα πώς μπορείς να μπλέξεις. Εγώ σε αυτό απορώ, εντάξει, τσίμπησε μια εκπομπή, ακολούθησαν άλλες, το λάθος είναι συνολικό. Το θέμα είναι το εξής, πως μπορεί μια φήμη, που από κάπου προέκυψε, κάποιος από το μυαλό του κατέβασε μια ιστορία, και όλη αυτή η φήμη είχε διασπαρεί σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο. Το είχαμε ακούσει σαν φήμη όλοι, δεν το είχαμε πει. Το είπε μια εκπομπή, μετά το είπαν κι άλλοι, γιατί σου λέει: “α, για να το πει αυτή…”», είπε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, που χαρακτήρισε τη φήμη «ηλίθια»… Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πώς μπορεί μια φήμη ηλίθια να δημιουργήσει μια αναστάτωση σε ανθρώπους, που προφανώς δεν φταίνε σε τίποτα».

Πάντως, πριν από τις διαψεύσεις του ηθοποιού και της παρουσιάστριας και την ανακοίνωση του Γιάννη Στάνκογλου, που διαμοίρασε ο δικηγόρος του και ό,τι μπορούσε να ακολουθήσει αυτής, ο Γιώργος Λιάγκας άλλα έλεγε: «Είπαν ότι είναι συνάδελφος, άρα είναι παρουσιάστρια. Στον χώρο της showbiz. Άρα τι το κράτησαν κρυφό; Εγώ δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε αλλά και οι άλλοι δεν είναι ότι δεν είπαν. Δεν είναι ηθοποιός, αλλά συνάδελφος παρουσιάστρια… Όλο αυτό, που το ξέρουμε όλοι, αλλά δεν θέλουμε να το πούμε, είναι αυτό που λέμε και στο χωριό μου… “θέλει να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει”. Αφού δεν ήθελαν να πουν το όνομα, ας μην το έλεγαν καθόλου. Αυτή τη σχέση την ξέρουμε όλοι εδώ και καιρό και για αυτό τον λόγο δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός, διότι ο περίγυρος μπορεί να αναρωτιέται, αν έχει κλείσει ο κύκλος με το παρελθόν».

Ετεοκλής Παύλου για τον Γιάννη Στάνκογλου: «Θα το σεβαστούμε»

Στο μεταξύ, στην εκπομπή «Breakfast @ Star» ο Ετεοκλής Παύλος, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Γιάννη Στάνκογλου, τόνισε: «Εγώ καταλαβαίνω ότι ο άνθρωπος ήθελε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και καλά έκανε. Έχει κάθε δικαίωμα και καταλαβαίνω ότι έκανε αυτό που έκανε και η Σίσσυ Χρηστίδου. Αυτό θα κάνουμε κι εμείς φυσικά και θα σεβαστούμε αυτό που θέλουν και οι ίδιοι, γιατί πάνω από όλα σεβόμαστε τα παιδιά».