Η κάμερα του «Happy Day» και η Χριστιάνα Κοχλατζή βρέθηκαν στο νέο σπίτι του Χάρη Ακριτίδη. Ο τραγουδιστής μετακόμισε μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο προηγούμενο σπίτι του και μίλησε στην εκπομπή του Alpha για τη φιλία του με τον Σταμάτη Γονίδη, εξηγώντας τον λόγο που έχουν παρεξηγηθεί.

«Το προηγούμενο σπίτι μου κάηκε. Έχουμε αλλάξει σελίδα και έχουμε εκτιμήσει περισσότερο τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή… Κάηκαν όλα και μαζί με όσα κάηκαν κάηκαν μαζί και τα κακά» ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ακριτίδης, που συνέχισε, μιλώντας για την αιτία που χάλασε η στενή του φιλία με τον συνάδελφό του:

«Με τον Σταμάτη Γονίδη είμαστε αδέλφια. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος και πολύ καλός άνθρωπος. Αφορμή για την παρεξήγησή μας ήταν ένα αυτοκίνητο που σχεδίαζε εκείνος και το έφτιαχνα εγώ (ένας «συλλεκτικός» σκαραβαίος). Αυτό δεν τελείωσε ποτέ, με αποτέλεσμα να τον στεναχωρήσω, γιατί δε μπόρεσα να το παραδώσω μέσα στις ημερομηνίες που έπρεπε» δήλωσε ο τραγουδιστής, που παράλληλα ασκεί και το επάγγελμα του μηχανικού αυτοκινήτων από την ηλικία των επτά ετών, έχοντας μάλιστα ένα από τα μεγαλύτερα συνεργεία αυτοκινήτων.

«Αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο είναι σχεδόν έτοιμο και παρά την παρεξήγηση που έγινε, θα το τελειώσω και θα του το πάω. Αν το πάρει καλώς, αν όχι, κανένα πρόβλημα. Στεναχώρησα τον φίλο μου, που μου άνοιξε την καρδιά και το σπίτι του, που ήταν να με βαφτίσει. Ντρέπομαι που δε μπόρεσα να φέρω εις πέρας την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Η βάπτισή μου θα γίνει, όταν του παραδώσω το αυτοκίνητο… Ντρέπομαι να πάω και στο σπίτι του», είπε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής, ο οποίος γεννήθηκε έξι μηνών και ήταν θέμα ωρών να πεθάνει, με αποτέλεσμα να τον βαφτίσουν στις εννιά ημέρες με αεροβάφτισμα. Έχει πάρει τη μισή ευχή της βάφτισης και είχαν αποφασίσει, για να ξαναδιαβαστεί η ευχή, να βαφτιστεί με νονό τον Σταμάτη Γονίδη.

Ο Χάρης Ακριτίδης τα τελευταία 7 χρόνια έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show.

«Έχασα τον πατέρα μου, έκαναν εγχείριση στη μητέρα μου, έκαναν εγχείριση στην κόρη μου και δύο εγχειρίσεις καρδιάς στον γιο μου. Κάηκε το σπίτι μου. Με έκαναν πιο δυνατό. Ιδίως με τον γιο πέρασα πολύ δύσκολα. Είναι 31-32 χρονών και η περίπτωσή του ήταν δύσκολη και σπάνια. Από αυτήν την ασθένεια ζει το 3-5%. Κόλλησε ο σταφυλόκοκκος στην κεντρική βαλβίδα της αορτής και όταν υπάρχει μόλυνση στην καρδιά, είναι σαν “σάπια” λαμαρίνα. Δεν μπορεί να ράψει ο γιατρός… Όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό, δεν κλαίγομαι για αυτά που πέρασα. Έγινα πιο καλός, πιο δυνατός και πιο ταπεινός άνθρωπος, δόξα τω Θεώ. Βλέπω τη ζωή με άλλο μάτι. Αυτή η λαιμαργία να πετύχω, να ρημάξω, να κλέψω, να ανέβω, έφυγε. Η καρδιά μου έχει γίνει πιο απλή, πιο λιτή και πιο ανθρώπινη» ανέφερε ο Χάρης Ακριτίδης και πρόσθεσε:

«Πάθαινα κρίσεις πανικού, έφτασα μέχρι το Δαφνί. Πλέον είμαι ένας άλλος Χάρης. Αισθάνομαι από όλα αυτά που έγιναν ότι ο Θεός το έκανε, για να γίνω καλύτερος άνθρωπος».