Η Dua Lipa ήταν η μεγάλη νικήτρια της του κόκκινου χαλιού στο 3ο ετήσιο Academy Museum Gala, του Μουσείου Κινηματογράφου που έγινε στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Η Βρετανή τραγουδίστρια παρευρέθηκε στο event το οποίο είχε τιμώμενα πρόσωπα την Μέριλ Στριπ, την Σοφία Κόπολα και την Όπρα Γουϊνφρεϊ, με ορισμένους από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλιγουντ και της showbiz να δίνουν το παρών. Εκεί ήταν ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, η Νάταλι Πόρτμαν, η Σάλμα Χάγεκ, η Μπίλι Άιλις και πολλοί ακόμη, αλλά η Dua Lipa συγκέντρωσε τα βλέμματα πάνω της λίγα 24ωρα αφότου έγινε γνωστό πως έκλεισε το κεφάλαιο Ρομέν Γαβράς έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο σχέσης.

Η 28χρονη pop star Ντούα περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα που άφηνε λίγα στη φαντασία καθώς ήταν διάφανο και φαινόταν το στήθος της καθώς και το μαύρο στρινγκ εσώρουχο που φορούσε.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η Dua Lipa είναι αποφασισμένη να επικεντρωθεί στη μουσική της καριέρα το προσεχές διάστημα καθώς σύντομα θα κυκλοφορήσει το τρίτο άλμπουμ της.

Εντυπωσιακές και η Άντισον Ρέι με την Κένταλ Τζένερ

Στο… βάθρο των εντυπωσιακών εμφανίσεων του gala ανέβηκαν σίγουρα και η Άντισον Ρέι με την Κένταλ Τζένερ. Η influncer ακολούθησε κι εκείνη το μονοπάτι της Dua Lipa φορώντας διάφανο μαύρο φόρεμα και να φαίνεται το μαύρο εσώρουχό της.

Το μοντέλο και σταρ του ριάλιτι σόου «The Kardashians», επέλεξε ένα κατακόκκινο φόρεμα Fendi που τόνισε την καλλίγραμμη φιγούρα της, ενώ έδειξε να διασκεδάζει με την πολύ καλή φίλη της Χέιλι Μπίμπερ που επίσης βρέθηκε στο event.