Έχουν συμπληρωθεί δέκα χρόνια από τον θάνατο του Πολ Γουόκερ σε τροχαίο δυστύχημα και η κόρη του Μίντοου συγκίνησε με ανάρτηση ενός βίντεο που δεν είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως και δείχνει τους δύο τους σε μια στιγμή τους.

Ο Πολ Γουόκερ έγινε διάσημος ως «Μπράιαν» μέσα από το franchise ταινιών δράσης «Fast and Furious» όπου ήταν συμπρωταγωνιστής με τον Βιν Ντίζελ. Ο αγαπημένος ηθοποιός έχασε τη ζωή του στα 40 του χρόνια όταν το αμάξι του τυλίχτηκε στις φλόγες έπειτα από σφοδρή σύγκρουση στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Η Μίντοου Γουόκερ, λοιπόν, επέλεξε να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της παρουσιάζοντας μια τρυφερή στιγμή τους, ένα βίντεο από το παρελθόν που είχε κάνει έκπληξη στον πατέρα της στα γενέθλιά του.

Το βίντεο δείχνει τη Μέντοου Γουόκερ να φωνάζει «γειά», ενώ ο πατέρας της ανοίγει την πόρτα. Εκείνος βλέπει την κόρη του και έκπληκτος χαμογελάει καθώς πέφτει σε ένα κρεβάτι. Έπειτα, η κόρη του λέει «χρόνια πολλά» κι ο Πολ Γουόκερ την αγκαλιάζει και της λέει «με τρόμαξες». «Δέκα χρόνια χωρίς εσένα. Θα σε αγαπώ για πάντα», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης η Μίντοου Γουόκερ.

Η Μίντοου Γουόκερ είναι μοντέλο και ηθοποιός και έχει λάβει μέρος σε πολλές καμπάνιες μεγάλων οίκων με πιο πρόσφατη αυτή που έγινε από τον Balenciaga στο Λος Άντζελες το περασμένο Σάββατο όπου περπάτησε στην πασαρέλα με πολλούς άλλους διάσημους της showbiz, ανάμεσά τους και η ραπερ Cardi B.

Επίσης έχει συμμετάσχει και σε ταινία του franchise «Fast and Furious», ενώ στο γάμο της την παρέδωσε ο Βιν Ντίζελ.