Ο Κωνταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους στη διάρκεια φιλανθρωπικού γκαλά να φιλιούνται, λίγο καιρό αφότου έγινε γνωστό από αρραβωνιάστηκαν και έχουν παραγγείλει τα δαχτυλίδια τους καθώς φαίνεται να πλησιάζει η στιγμή που θα παντρευτούν.

Ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» όπου παρευρέθηκαν σε event φιλανθρωπικού σκοπού. Η Τζόρτζια Σιακαβάρα εντυπωσίασε φορώντας ένα μπλε φόρεμα, ενώ ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ήταν κι εκείνος ντυμένος κομψά.

Τα δαχτυλίδια και η πρόταση γάμου

Πρόσφατα, ο γνωστός νομικός είχε απαντήσει στο αν ετοιμάζουν το γάμο τους λέγοντας χαρατκηριστικά: «Τα δαχτυλίδια τα έχουμε παραγγείλει, αλλά δεν τα έχουμε πάρει ακόμα». Μάλιστα, είχε αστειευτεί κιόλας αναφέροντας πως θα ήθελε κουμπάρο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. «Θα προσπαθήσω να είναι κουμπάρος ο κ. Κασσελάκης, αν δεχτεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Ο γάμος του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, στο μεταξύ, αναμένεται να γίνει στο σπίτι του κ. Πλεύρη στον Διόνυσο. Μεταξύ των δηλώσεών του για την αγαπημένη του έχει αναφέρει: «Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό».

Γεωργία Σιακαβάρα - Κωνσταντίνος Πλεύρης
O Κωνσταντίνος Πλεύρης με την Τζόρτζια Σιακαβάρα στη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης
Γεωργία Σιακαβάρα - Κωνσταντίνος Πλεύρης
Η Τζόρτιζα Σιακαβάρα εμφανίστηκε κομψότατη στο event φορώντας μπλε φόρεμα
Γεωργία Σιακαβάρα - Κωνσταντίνος Πλεύρης
Το ζευγάρι έδειχνε να περνάει καλά στη διάρκεια της βραδιάς
Γεωργία Σιακαβάρα - Κωνσταντίνος Πλεύρης
Πολλές ήταν οι τρυφερές στιγμές μεταξύ τους και αντάλλαξαν κι ένα φιλί