Στην «Crypto.com Arena» βρέθηκε η Αντέλ με τον Ριτς Πολ στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση αφότου έγινε γνωστό πως ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η τραγουδίστρια και ο CEO Klutch Sports Group παρακολούθησαν από κοντά την ήττα των Λος Άντζελες Λέικερς από τους Ντάλας Μάβερικς με 104-101 για το πρωτάθλημα του NBA.

Το ζευγάρι, πάντως, δεν έφερε γούρι στον πολύ καλό φίλο και συνεργάτη του Ριτς Πολ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος… εκτέθηκε από τον Λούκα Ντόντσιτς, ενώ η ομάδα του έχασε μ’ εκείνον να αστοχεί στην τελική προσπάθεια για την κρατήσει ζωντανή στη διεκδίκηση της νίκης.

Η Αντέλ με τον Ριτς Πολ εμφανίστηκαν ευδιάθετοι και οι κάμερες τους απαθανάτισαν να σχολιάζουν το παιχνίδι, ενώ σαφώς τα βλέμματα τράβηξε και το λαμπερό δαχτυλίδι της τραγουδίστριας. Αφότου άρχισε το… ρομάντζο τους, η Αντέλ βρίσκεται σταθερά στα γήπεδα του NBA, αλλά και του NFL (αμερικάνικο ποδόσφαιρο) όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της. Άλλωστε, ο σύντροφός της είναι ο πιο ισχυρός ατζέντης στο χώρο του αθλητισμού στις ΗΠΑ έχοντας κλείσει συμβόλαια που ξεπερνούν σε αξία τα 4 δισ. δολάρια.

Πρόσφατα, δε, ο Ριτς Πολ εξέδωσε και τη βιογραφία του περιγράφοντας πως άρχισε από τις σκληρές γειτονιές του Οχάιο και πουλούσε φανέλες του NBA με το αυτοκίνητό του μέχρι να γίνει ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους αθλητών στις επαγγελματικές λίγκες των ΗΠΑ.

Η νέα τους έπαυλη

Έτσι, με τα λεφτά να μην αποτελούν πρόβλημα, το ζευγάρι βρήκε και τη νέα του «φωλίτσα» για να στεγάσει τον έρωτά του. Πρόσφατα απέκτησαν έπαυλη αξίας 53 εκατομμυρίων ευρώ. Το σπίτι άνηκε στο Σιλβέστρε Σταλόνε και μάλιστα έχει κι ένα άγαλμά του, το οποίο η Αντέλ ζήτησε να παραμείνει. Δεν ήθελε να το βγάλει και το θεωρεί τιμητικό να μείνει στην πισίνα. Μάλιστα, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η ανακαίνιση του σπιτιού για να ταιριάζει στις ανάγκες τους και στο γούστο τους. Η έπαυλη έχει οκτώ δωμάτια και 12 μπάνια και home cinema, μεταξύ άλλων ανέσεων.