Στην κάμερα της εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά μίλησε ο Good Job Nicky, στις πρόβες των Madwalk 2023. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην εμφάνισή του, λέγοντας πως θα δούμε πολύ μουσική, χορογραφία και μόδα.

«Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό που μου έχει συμβεί στη ζωή μου αλλά δεν σταματάω να ονειρεύομαι άλλα ”μεγαλεία”. Η συνεργασία των ονείρων μου είναι η Billie Elish, τον Kanye West ή τον Weekend», είπε ο Good Job Nicky.

Ο Good Job Nicky αναφερόμενος στους γονείς του είπε: «Με μεγάλωσαν πολύ ταπεινά οι γονείς μου. Οι γονείς μου, όχι ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη. Τα πιο πολλά μπράβο μου έχει πει ο εαυτός μου, ούτε η μητέρα μου ούτε ο πατέρας μου».

Όπως είπε, δεν μπαίνει στα social γιατί δεν θέλει να προσφέρει στον κόσμο εικονική πραγματικότητα.
Κλείνοντας, ο Good Job Nicky ανέφερε: «Όλοι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με αυτό που είμαστε. Η γενιά μου χρειάζεται λίγη εσωστρέφεια και παραπάνω συζήτηση με τον εαυτό μας. Η καριέρα στο εξωτερικό δρομολογείται και αυτή τη στιγμή είμαι με το ένα πόδι εκεί. Το νέο μου τραγούδι έχει τίτλο ”Video tape” και θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου».