Στο «Πρωινό Σου Σου» και τη Χαρά Μπουτσικάκη έδωσε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, του μεγάλου Κώστα Καζάκου, ενώ μίλησε και για την κόρη του Τζένη Καζάκου, η οποία προ ημερών αποκάλυψε την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε από καθηγητή της στο λύκειο.

«Τώρα είναι χειρότερο. Όσο περνάει ο καιρός, την απώλεια την αισθάνεσαι περισσότερο. Και τώρα που έχει κλείσει ένας χρόνος και κάτι, σαφώς λείπει περισσότερο απ’ ότι τους πρώτους μήνες», δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος για τον πατέρα του.

Για την κόρη του, Τζένη Καζάκου, και το χαστούκι που δέχθηκε από καθηγητή της, απάντησε: «Έγινε καταγγελία και πήγε η αστυνομία και τον συνέλαβε στο σχολείο. Δεν ήταν η πρώτη φορά, το είχε κάνει και παλαιότερα. Στηρίξαμε τη Τζένη, δεν πέρασε εύκολα, αλλά τα κατάφερε».

Τι δήλωσε, όμως, η Τζένη Καζάκου μιλώντας στο Happy Day για τα σχολικά της χρόνια; «Ήμουν έντονος χαρακτήρας. Υπήρχαν κλίκες, παρέες και παραβατικά. Για να επιβιώσω εκεί έπρεπε να βγάλω τη σκληρή πλευρά μου. Έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές κυρίως από καθηγητές. Στο γυμνάσιο με αντιμετώπιζαν σαν χαζή επειδή έχω δυσλεξία. Με μείωναν επειδή δεν μπορούσα να μπω στους ρυθμούς που είχαν μπει τα υπόλοιπα παιδιά. Ήμουν 6-7 χρονών όταν με τη μαμά καταλάβαμε ότι έχω δυσλεξία».

Και αποκάλυψε: «Στην Α’ λυκείου, επειδή μιλούσα στην τάξη, ήρθε ο καθηγητής και με χαστούκισε. Εκείνη τη στιγμή κοκκάλωσα. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Γύρισα σπίτι με είδε η μητέρα μου, ήταν τόσο πολύ το σοκ που δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω αυτό που έγινε. Την επόμενη μέρα ήρθαν στο σχολείο οι γονείς μου, πήραμε την αστυνομία και τράβηξε το θέμα. Τον άλλαξαν τμήμα, όμως το θέμα δεν σταμάτησε εκεί. Ο άνθρωπος αυτός δωροδοκούσε με βαθμούς τα παιδιά της Γ’ λυκείου για να μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο».