Η Κέιτ Μος μαζί με την κόρη της Λίλα βρίσκονται στο εξώφυλλο της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού Vogue και στη συνέντευξη που παραχώρησαν, μίλησαν για την σχέση τους, αλλά και αποκάλυψαν πως η 21χρονη έχει βάλει κανόνες στη μητέρα της.

Η Λίλα Μος ακολουθεί τα βήματα της Κέιτ Μος στο χώρο του μόντελινγκ και η εκθαμβωτική καλλονή ήδη έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες για μεγάλες εταιρίες. Η 49χρονη, που έγραψε ιστορία στις πασαρέλες, αλλά και στον Τύπο με τα πολλά σκάνδαλα όπου βρέθηκε στο επίκεντρο, ανέφερε πως είναι περήφανη για την προσπάθεια της κόρης της. Βέβαια, δεν της έχει αποκαλύψει όλα τα μυστικά της.

«Δεν ξέρω αν η μητέρα μου περίμενε ότι θα ασχοληθώ με τη μόδα – είμαι αρκετά ντροπαλή, όπως και εκείνη – αλλά υποστήριξε πλήρως κάθε απόφαση που πήρα», δήλωσε η Λίλα Μος και συνέχισε: «Δεν με έχει βοηθήσει όμως με το περπάτημά μου». «Μου λέει: “Απλά πρέπει να το νιώσεις. Δεν ξέρω τι να κάνω. Απλά το κάνω! Εγώ λέω: “Ωραία, πάω να εξασκηθώ λίγο ακόμα, και μετά…”».

Οι κανόνες της κόρης προς τη μαμά

Η Κέιτ Μος έφερε στον κόσμο την Λίλα όταν ήταν 28 ετών. Αποκάλυψε πως η σχέση τους έγινε ακόμη πιο στενή αφότου η κόρη της ενηλικιώθηκε και περισσότερο από την στιγμή που έγινε 20 ετών. «Τώρα που είναι 21 ετών, η Λίλα είναι αυτή που μου βάζει κανόνες: να φοράω spf 50, να κόψω το κάπνισμα… Αν και πρόσφατα μου έκανε δώρο αυτή την ταμπακιέρα που λατρεύω», τόνισε το super model της δεκαετίας του ’90.

«Η Λίλα είναι πιο ώριμη από εμένα όταν ήμουν 20 μου»

«Η Λίλα είναι πολύ πιο ώριμη από εμένα όταν εγώ ήμουν στα 20 μου», δήλωσε στη συνέχεια, υπογραμμίζοντας πως «τα πράγματα θα είναι διαφορετικά γι’ αυτήν. Καταλαβαίνει ότι μπορεί να πει όχι, για πράγματα, κάτι που εγώ δεν έκανα ποτέ, και έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της – έχω φροντίσει γι’ αυτό». «Και ας το παραδεχτούμε, είναι πολύ πιο λογική από ό,τι ήμουν εγώ τότε. Θέλω να πω… δόξα τω Θεώ».