Την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι της» Πάμε στον Άδωνη» σχολίασε και η Φαίη Σκορδά το μεσημέρι της Πέμπτης (16/11) μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής της «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια, μετά το τέλος της προβολής του βίντεο με την τοποθέτηση του Σταμάτη Κραουνάκη σχολίασε: «Δεν είναι για να τα βάλουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Για να κάνεις μία κριτική σε ένα έργο τέχνης είτε αυτό είναι πίνακας είτε θεατρικό έργο είτε ένα τραγούδι ή να το σχολιάσεις αυτό πρέπει να το κάνεις βάσει δύο απλών συνισταμένων: Είναι ο τόπος και ο χρόνος. Το κάθε τραγούδι που, όπως ανέφερε ο Κραουνάκης έχει γραφεί πριν πόσα χρόνια από τον ίδιο μαζί με την Νικολακοπούλου, το έγραψαν σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο και με βάσει το πως ήταν τότε τα πράγματα στη συγκεκριμένη χώρα. Η βάση στην κριτική της τέχνης είναι το πότε έχει γίνει αυτό το έργο και το που. Από την άλλη είπε κάτι που δεν το είχα σκεφτεί. Ζούμε στην εποχή που επιτρέπουμε από την άλλη να υπάρχουν αυτά τα τραγούδια. Να υπάρχουν αυτοί οι στίχοι που πραγματικά είναι προσβλητικοί».

Στην συνέχεια, η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που δεν θέλει να χρησιμοποιεί αυτήν τη λέξη γιατί της δίνει αυτήν την ενέργεια και της βγάζει άλλα πράγματα και έχει μία δύναμη συγκεκριμένη όταν την εκφέρει, δεν θα την πει. Τον λατρεύω τον Κραουνάκη και τον θεωρώ φίλο μου και τιμή μου, πραγματικά τον αισθάνομαι δικό μου άνθρωπο. Παρότι με εκείνη την επιλογή της Πρωτοψάλτη με το φορτηγό που έσπασε κάπου το γυαλί και δεν έχουν σχέσεις και διαφωνούσε πλήρως, λέει ότι την αγαπώ, θα κάνει ό,τι θέλει, μπορεί να προσθέσει λέξεις, να βγάλει, εκτιμά και σέβεται το πόσο μεγάλη ερμηνεύτρια είναι η Πρωτοψάλτη και λέει ότι εγώ δεν το αισθάνομαι κάπως να πω αυτήν τη λέξη. Όταν λέω αυτό το τραγούδι live, κάνω και πλάκα. Θεωρούμε υπερβολικό το πώς αισθάνεται μία από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες στην Ελλάδα και τα λόγια που θα πει; Έχουμε κι άποψη; Μα δεν θέλει να πει μία λέξη γιατί για εκείνη σημαίνει κάτι και περνά ένα άσχημο μήνυμα. Δεν το σέβεσαι;»

«Όταν ακούω το τραγούδι του Χαριτοδιπλωμένου, Ψηλές Κοντές που είναι χαριτωμένο, δεν θέλω και αισθάνομαι άβολα. Με ενοχλούσε και δεν είχα συνειδητοποιήσει τότε το γιατί» κατέληξε η Φαίη Σκορδά.