Στην εξομολόγηση που είχε κάνει τον Φεβρουάριο του 2021 στη Φαίη Σκορδά αναφορικά με την σεξουαλική και σωματική κακοποίηση που είχε υποστεί σε ηλικία 6 ετών με αφορμή το metoo, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μοθωναίος το μεσημέρι της Τρίτης (14/11). Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και παραδέχθηκε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως από τότε οι προσωπικές του σχέσεις άλλαξαν τελείως.

«Οι προσωπικές μου σχέσεις άλλαξαν τελείως. Άρχισα να έχω όρια και να καταλαβαίνω ότι επιτρέπεται να έχω. Οι φίλοι που δεν έκανα για διάφορους λόγους, δεν υπάρχουν στο πλαίσιο. Στις σχέσεις είμαι πιο οριοθετημένος και στις επαγγελματικές συνεργασίες. Ήμουν ένας άνθρωπος που έλεγα ναι μόνιμα» ανέφερε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

«Στις σχέσεις μου με όλους τους συντρόφους ήμουν πολύ κρατημένος γιατί υπάρχει η αίσθηση ενός βάρους. Έχω κάνει επανορθώσεις σε όλους. Δεν με επηρέασε καθόλου στη δουλειά. Είχα πολλές προτάσεις εκείνη την περίοδο, αλλά εγώ δεν θέλησα να δοθεί το σήμα ότι έχω μία σκέψη πίσω αυτό και απείχα για αρκετό διάστημα εκείνης της περιόδου» πρόσθεσε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

«Ήρθα σε ρήξη με συναδέλφους όταν συμμετείχα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά»

«Είχε τρελαθεί η Φαίη από τη συνέντευξη και το καλοκαίρι με πήραν από τον Ant1 να κάνω ραντεβού μαζί της γιατί από τη συνέντευξη με ήθελε. Πήγα να κάνω ένα ραντεβού γιατί σε όλα πηγαίνω. Ήταν ευγενέστατη και μου πρότεινε κάτι που ήταν εκτός πλαισίου της εκπομπής. Εν τέλει δεν μας βγήκε γιατί όπως είδα την εκπομπή από μέσα δεν θα γινόταν. Ήταν κοινή η συμφωνία ότι δεν βγαίνει και έμεινε μία φιλία και μια σχέση που μου επέτρεψε να καταλάβω γιατί είχα βρεθεί στην εκπομπή, είχε νόημα η σύνδεση» ανέφερε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

«Ήταν σουρεαλιστικό να είμαι μέρος μιας πρωινής εκπομπής. Πήγα να τρελαθώ! Πολύ ωραίο στην αρχή αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολη η πρωινή εκπομπή. Ο ηθοποιός είναι κομμάτι της δουλειάς. Κι εκεί κάποια περσόνα δημιουργείς αλλά είναι πολύ δύσκολο. Ήταν όλοι οι συνάδελφοι βέβαιοι ότι έχω τρελαθεί και με ανησυχία επικοινώνησαν μαζί μου και με κάποιους ήρθα σε ρήξη» σημείωσε ο Δημήτρης Μοθωναίος.