Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του Open έκανε δηλώσεις ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός, πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» ρωτήθηκε και απάντησε για την προσαγωγή του Αντώνη Ξένου και της Αγγελικής Ξένου, επειδή είχαν κρεμασμένη την παλαιστινιακή σημαία στο αυτοκίνητό τους, ενώ απάντησε και για τους παρουσιαστές.

«Το μεσημέρι με ενημέρωσαν ότι ήταν στη ΓΑΔΑ ο Αντώνης Ξένος και η Αγγελική Ξένου, που είναι δύο εκπληκτικοί ηθοποιοί και μέλη του Σωματείου μας, αγωνιστές, και αμέσως πήρα την Ελένη Γερασιμίδου να μάθω. Αμέσως μετά πήγα στη ΓΑΔΑ για να διαμαρτυρηθώ και ως πρόεδρος του ΣΕΗ και ως βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας γιατί θεωρώ εντελώς απαράδεκτο να συλλαμβάνονται πολίτες επειδή κρατάνε την παλαιστινιακή σημαία. Αυτό δείχνει ότι δεν βαδίζουμε καλά. Ζούμε σε ανελεύθερο κράτος. Δεν είμαστε υπέρ της Χαμάς, αλλά υπέρ των λαών. Και του Ισραηλινού λαού που τραβάει τα πάνδεινα από την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς αλλά και του Παλαιστινιακού λαού που σφαγιάζεται ενώ δεν φταίει», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Η δουλειά “παρουσιαστής” είναι επάγγελμα; Και αυτοί που είναι παρουσιαστές είναι κάποιοι δημοσιογράφοι που κάνουν τους παρουσιαστές. Δεν είναι κάποιοι που βγήκαν από κάποιο χώρο… Σπούδασαν παρουσίαση; Δεν νομίζω».