Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια έντονη φημολογία που θέλει την Αννίτα Πάνια να επιστρέφει τηλεοπτικά με το Ραντεβού στα Τυφλά. Η Βάσια Τριφύλλη ενημερώθηκε γι’ αυτή την εξέλιξη από το Breakfast@Star.

«Με βρίσκεται σε μία φάση γενικού αναβρασμού, διότι από ό,τι κατάλαβα θα ξαναγίνει το Ραντεβού στα Τυφλά. Είμαι η πρώτη διδάξασα. Η Αννίτα Πάνια Ραντεβού στα Τυφλά; Τι λέτε ρε παιδί μου; Χάλασε ο κόσμος παιδιά, δεν πάμε καλά. Έχει καμία σχέση το Χρυσό Κουφέτο της κ. Πάνια με το Ραντεβού στα Τυφλά; Καμία. Ούτε θέλω να το σκέφτομαι, δεν με αφορά», είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το γεγονός ότι μετά από εκείνη παρουσίασαν το συγκεκριμένο project κι άλλοι άνθρωποι. «Υπάρχουν κάποια θεάματα που όταν τα έχει χαράξει αυτός που τα έχει κάνει, καλό είναι να μην τα πειράζουμε. Έχουν κάνει πολλές προσπάθειες να ξανακάνουν το Ραντεβού με κάποιον άλλον. Δεν πέτυχαν».

Μεγάλη εντύπωση προξένησε η αντίδραση της Βάσιας Τριφύλλη στο ενδεχόμενο να της τηλεφωνήσει η Αννίτα Πάνια και να της ζητήσει συμβουλές. «Θα της πω Αννίτα είναι η στιγμή η κατάλληλη να σου πω άντε γα…σου», τόνισε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει ότι «Το μυστικό επιτυχίας για το “Ραντεβού στα τυφλά” θα το πάρω στον … τάφο μου» και πως μόνο η κόρη της θα μπορούσε να το κάνει.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελλά στο «Χαμογέλα και πάλι» ανατροπές φαίνεται ότι έχουμε στη μεγάλη επιστροφή της Αννίτας Πάνια στην τηλεόραση.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η πρώτη πρόταση που της είχε γίνει «παγώνει» και η δεύτερη, με τη «θρυλική» εκπομπή Ραντεβού στα Τυφλά, είναι ένα βήμα πριν να πέσουν οι υπογραφές.

«Υπάρχει αναμονή για τα νέα προγράμματα, ένα από αυτά τα προγράμματα λοιπόν είναι το “Στην Αννίτα” με την επιστροφή της Αννίτας Πάνια στο τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό να αναλάβει μια καθημερινή κοινωνική εκπομπή, talk show στο OPEN. Αυτά που είχαμε πει, ξεχάστε τα. Η εκπομπή αυτή μπαίνει στον πάγο, γιατί ετοιμάζει μία ανατροπή, με κάτι που ενδεχομένως και να μην το περιμένουμε», είπε ο Γρηγόρης Μελλάς και πρόσθεσε:

«Μετά λοιπόν από την εκπομπή “Στην Αννίτα”, στο τραπέζι του OPEN και με ένα βήμα πριν από την τελική υπογραφή, είναι να έχει καθημερινή παρουσία η Αννίτα Πάνια, αλλά με ένα τηλεπαιχνίδι. Πρόκειται για το Ραντεβού στα τυφλά, καθώς η Αννίτα Πάνια θέλει να φέρνει ανθρώπους κοντά. Είναι ένα βήμα πριν από την υπογραφή και μάλιστα η Αννίτα θα δίνει ραντεβού καθημερινά στις 16:00», πρόσθεσε.