Για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και για το περιστατικό που συνέβη χθες (10.11.2023) όταν συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου επιτέθηκαν φραστικά στον Πέτρο Κουσουλό, μίλησε σήμερα η Άρια Καλύβα στη Μπέττυ Μαγγίρα.

Η έμπειρη δημοσιογράφος έκανε λόγο για άγαρμπη κίνηση αλλά σημείωσε ότι μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις, το θέμα έχει λήξει. Η Άρια Καλύβα δεν έκρυψε ότι ήταν… φαν του Γιώργου Λιάγκα, πριν συνεργαστούν στο Πρωινό.

«Συγκρούσεις δεν έχουμε με τον Γιώργο (Λιάγκα), είναι ένας έντονος διάλογος. Σε όλες τις εκπομπές είχα πάντα τη δυνατότητα να εκφέρω ελεύθερα την άποψή μου. Ο Γιώργος είναι ένας πολύ έντονος άνθρωπος. Έχει άποψη και αυτό ήταν που μου άρεσε από την αρχή. Ήμουν fan της εκπομπής και του Γιώργου πριν καν συνεργαστούμε», είπε αρχικά η Άρια Καλύβα.

Όταν η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που έγινε στον αέρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καινούργιου, η Άρια Καλύβα είπε: «Ως κίνηση ήταν άγαρμπη. Από τη στιγμή όμως που δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και από την Κατερίνα Καινούργιου και από τον Θέμη Μάλλη, δεν υπάρχει θέμα. Έχει λήξει. Τα λάθη είναι ανθρώπινα.

Μην ξεχνάς ότι και οι συνθήκες ήταν ακραίες. Αυτό ήταν μία αθλιότητα, το να πάνε και να λιντσάρουν έναν δημοσιογράφο για τη δουλειά του. Αθλιότητα και καταδικαστέα αθλιότητα».

«Δεν μου έχουν τύχει αντίστοιχα περιστατικά, γιατί σε ό,τι έχει να κάνει με τη μέχρι τώρα πορεία, το έντυπο δεν έχει την ίδια αμεσότητα με την τηλεόραση. Δεν πας με το μικρόφωνο, φυσικά και θα κυνηγήσεις την είδηση αλλά μπορείς να το κάνεις λίγο πιο αποκομμένα από τους άλλους. Έτσι λειτουργούσα τόσα χρόνια», απάντησε η γνωστή δημοσιογράφος σε σχετική ερώτηση.