Μερικές φιλίες έχουν άδοξο τέλος και μια από αυτές είναι η φιλία της Βρισηίδας Ανδριώτου και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Οι δύο γυναίκες φαίνεται πως, πλέον, δεν θέλουν καμία επαφή μεταξύ τους.

Τις πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα δημοσιοποίησε η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» με την Ελένη Τσολάκη. Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σαράντος που είχε το ρεπορτάζ, ανέφερε πως όχι μόνο η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν μιλούν πια, αλλά  έχουν φτάσει στο σημείο… ασφαλιστικών μέτρων.

Οι δυο γυναίκες, οι οποίες ήταν μαζί στο περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star και είχαν συνάψει μια στενή φιλία, πλέον δεν θέλουν να βλέπουν η μια την άλλη. Αφορμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τα όσα είχε πει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, είναι οι δηλώσεις της για τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Μάλιστα, η Παπαδοπούλου είχε πει πως η Ανδριώτου ενοχλήθηκε με την παρουσία της πρώτης στην επίδειξη μόδας του οίκου «Nikos Takis». Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου άνοιξε αλλά και έκλεισε την επίδειξη, κάτι που δεν άρεσε στη Βρισηίδα Ανδριώτου, όπως ισχυριζόταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ωστόσο, από πλευράς της, η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέφερε πως δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για αυτό το σκηνικό. Σύμφωνα με την εκπομπή, η Βρισηίδα Ανδριώτου προέβη σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, γιατί η δεύτερη λέει ψέματα και μιλάει συνέχεια για τη Βρισηίδα.

Με τα ασφαλιστικά μέτρα, δεν επιτρέπεται, μεταξύ άλλων, στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αναφερθεί ξανά δημοσίως στην πρώην φίλη της, αλλά ούτε να είναι στον ίδιο χώρο μαζί της.