Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η εκατομμυριούχος» στο θέατρο Παλλάς που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (02/11) βρέθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, αντέδρασε ωστόσο με μια ερώτηση που της τέθηκε από δημοσιογράφο για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση.

«Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, λόγω της σχέσης και της γνωριμίας που έχετε με τον πατέρα της, τη θυμάστε μικρό παιδί;», ήταν η ερώτηση στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η ηθοποιός απάντησε: «Μικρό παιδί δεν τη θυμάμαι, δεν είμαι γριά, δεν είμαι 150 χρονών. Δεν μπορώ να κάνω κάποια συζήτηση… Τη θυμάμαι από τη στιγμή που ξεκίνησε, αν εννοείς αυτό. Τη θυμάμαι από την πρώτη φορά που τραγούδησε. Δεν ήταν μικρό παιδί, ήταν ολόκληρη κοπέλα. Αλλά είναι απίθανη».

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ο λόγος που ο σύντροφός της, Νίκος Συρίγος δεν βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Κουρής έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους πάνω στη σκηνή και καταχειροκροτήθηκαν από τους εκπροσώπους του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου που έδωσαν το παρών.

Ωστόσο από το ντεμπούτο της δημοφιλούς ερμηνεύτριας έλειπε ο σύντροφός της, Νίκος Συρίγος. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες τον λόγο που ο δημοσιογράφος δεν βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής της παράστασης.

«Σήμερα είναι μια μέρα δικής μου προσωπικής χαράς και αποφάσισα να την πάρω όλη μόνη μου. Ούτε η οικογένεια μου, ούτε ο σύντροφός μου ήρθε για τους ίδιους λόγους» αποκάλυψε η τραγουδίστρια και απάντησε και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

«Όχι, καθόλου! Άμα ήταν κάθε φορά που παντρεύεται κάποιος να το σκεφτόμουν να ξαναπαντρευτώ, θα ήταν τραγικό. Απαπα».

«Δεν ήθελα να μου τεθεί δίλημμα μουσική ή υποκριτική», είπε επίσης η Ελεωνόρα.