Η Κιμ Καρντάσιαν ντύθηκε «Santanico Pandemonium», τη χορεύτρια που είχε υποδυθεί η Σάλμα Χάγεκ στην cult ταινία του 1996 «From Dusk Till Dawn», που έγραψε ο Κουέντιν Ταραντίνο με τον Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και σκηνοθέτησε ο δεύτερος.

Η «KK» επέλεξε την αποκαλυπτική αμφίεση της ηθοποιού την στιγμή του αισθησιακού χορού της. Φόρεσε ένα παρόμοιο αποκαλυπτικό μπικίνι και τυλίχθηκε με ένα τεράστιο φίδι. Κι όλα αυτά για χάρη του Halloween.

Η 43χρονη δισεκατομμυριούχος και σταρ του reality show «The Kardashians» αύξησε τους… παλμούς των followers της με το βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Η Κιμ Καρντάσιαν φρόντισε να δώσει προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, καθώς φορούσε το μικροσκοπικό μπορντό βελούδινο μπικίνι που είχε χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου κρεμαστού μενταγιόν στη μέση του πάνω μέρους.

Μάλιστα, η Κιμ Καρντάσιαν πήρε και την έγκριση της ίδιας της Σάλμα Χάγιεκ, αφού η ηθοποιός αναδημοσίευσε το βίντεο με τη λεζάντα: «Μπράβο Κιμ Καρντάσιαν, τιμή μου. Ξύπνησες μερικές άγριες αναμνήσεις! Και λίγο μετατραυματικό στρες» αναφερόμενη με χιούμορ στη σκηνή της ταινίας, όπου χορεύει με το τεράστιο φίδι! «Η Κιμ το φόρεσε καλύτερα» πρόσθεσε. Και φυσικά αυτά τα σχόλια ήταν έναυσμα για συγκρίσεις, αν και η σκηνή με πρωταγωνίστρια την Σάλμα Χάγεκ έχει μείνει χαραγμένη στην ιστορία του σινεμά.