Πρεμιέρα έκαναν βράδυ της Παρασκευής στον Βοτανικό η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης. Η εμφάνιση της αγαπημένης τραγουδίστριας έκλεψε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα. Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε καυτή, σέξι και εκρηκτική με τις δημιουργίες που επέλεξε και οι οποίες έχουν την υπογραφή της παγκοσμίου φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη.

Τα outfits της Δέσποινας Βανδή

Ειδικότερα, η Δέσποινα Βανδή, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, επέλεξε να φορέσει μια κόκκινη δημιουργία, η οποία αγκάλιαζε υπέροχα τη σιλουέτα της ενώ αργότερα εμφανίσθηκε με ένα σύνολο που αποτελούνταν από μαύρο σέξι κορμάκι, με διαφάνειες και άφηνε εκτεθειμένη την πλάτη της.

Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή

Μάλιστα η Σίλια Κριθαριώτη, σε ανάρτησή της στο Instagram, αναφέρθηκε λεπτομερώς στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή και δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα. Ωστόσο, μια ακόλουθός της δεν δίστασε να κάνει ένα προσβλητικό και αγενές σχόλιο λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Πολύ ωραίο, αλλά αδικείς τη δημιουργία σου φορώντας τη σε μια 50+».

Αλλά η γνωστή σχεδιάστρια δεν άφησε το σχόλιο να πέσει κάτω. «Αν για εσάς η ηλικία είναι εμπόδιο, για μένα είναι ένας αριθμός που δεν με περιορίζει», ήταν η αποστομωτική απάντησή της.

Μελίνα Νικολαΐδη: Επέστρεψε από το Λονδίνο και καμάρωσε την μητέρα της στη πρεμιέρα

Φυσικά από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει και η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνας Νικολαΐδου. Η Μελίνα Νικολαΐδη ξεκίνησε πριν έναν χρόνο τις σπουδές της στην υποκριτική σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Ωστόσο, η 19χρονη συχνά πυκνά έρχεται στην Ελλάδα για να βλέπει την οικογένεια, τους φίλους της και φυσικά τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Εξίσου εντυπωσιακή η νεαρή Μελίνα, εμφανίστηκε με μίνι φόρεμα με κοψίματα, απόλαυσε από τα πρώτα τραπέζια τη μητέρα της και τα «έσπασε» τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες της.

Μελίνα Νικολαΐδη

Γενέθλια είχε τώρα στις 29 Οκτωβρίου ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος έγινε 46 ετών. Ο γνωστός ηθοποιός λίγες ώρες νωρίτερα – το βράδυ του Σαββάτου – διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η σύντροφός του, με την Δέσποινα Βανδή να προχωράει σε μια ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της. «Να κρατιόμαστε πάντα χέρι-χέρι» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της και δημοσίευσε το βίντεο από το καμαρίνι της, με τον ηθοποιό να σβήνει τα κεράκια της τούρτας και τους δυο τους να ανταλλάσσουν φιλιά.