Γενέθλια είχε στις 29 Οκτωβρίου ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος έγινε 46 ετών και η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε τον αγαπημένο της στέλνοντάς του τις πιο όμορφες ευχές.

Ο γνωστός ηθοποιός λίγες ώρες νωρίτερα – το βράδυ του Σαββάτου – διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η σύντροφός του. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή στον Βοτανικό μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και το βράδυ του Σαββάτου, ο ηθοποιός διασκέδασε για δεύτερη μέρα με τις επιτυχίες της.

«Έχει γενέθλια το αγόρι μου, σε αγαπάω», φώναξε από το stage η τραγουδίστρια δίνοντας ένα φιλί στον Βασίλη Μπισμπίκη.

Το απόγευμα της Κυριακής (29/10) η Δέσποινα Βανδή έκανε μια ανάρτηση στο Instagram account της, με φωτογραφίες από τη Νέα Υόρκη, αλλά και με ένα τρυφερό τους φιλί, προκειμένου να του ευχηθεί χρόνια πολλά.

Δημοσιεύοντας πρόσφατες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη η Δέσποινα Βανδή αναφέρει στο ποστ της:

«Χρόνια πολλά αγάπη μου!

Να είναι γεμάτα με ευτυχισμένες μέρες και νύχτες! Να κρατιόμαστε έτσι πάντα χέρι-χέρι και να περπατάμε τις διαβάσεις της ζωής!

Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος, σύντροφος, φίλος, πατέρας, καλλιτέχνης με τόση γενναιοδωρία ψυχής που σου αξίζουν μόνο τα καλύτερα!

Σε λατρεύω…».

Φυσικά τα σχόλια και τα likes στην ανάρτησή της έπεσαν… βροχή με την Κατερίνα Καινούργιου να αφήνει τρεις κόκκινες καρδιές.

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε και ένα βίντεο από τη Σαββατιάτικη βραδιά στο καμαρίνι της, όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης έσβησε την τούρτα των γενεθλίων του ανταλλάσσοντας φιλιά με την αγαπημένη του.