Στις ΗΠΑ, οι celebrities ζουν στον… πυρετό του Halloween και η «μάχη» για το ποια θα είναι η πιο εντυπωσιακή μεταμφίεση βρίσκεται σε εξέλιξη με την Kendall Jenner, πάντως, να παίρνει το… προβάδισμα σε αυτή την άτυπη κούρσα.

Το super model και σταρ του reality show «The Kardashians», αν και δεν έκανε κάτι extreme, εκτέλεσε με μεγάλη ακρίβεια την ενδυμασία της καθώς «μεταμορφώθηκε» σε Marilyn Monroe. Εμφανίστηκε ως η μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ της δεκαετίας του ’50 και του ’60 στο μεγάλο πάρτι που έδωσε στο Λος Άντζελες με καλεσμένους πολλούς διάσημους. Στο πάρτι την συνόδευσε ο σύντροφός της, ο ράπερ Bad Bunny.

Η Kendall Jenner δεν επέλεξε να αντιγράψει κάποιο extravagant look της Monroe, αλλά πήγε σε πιο μίνιμαλ επιλογές με το μαλλί της να είναι εντυπωσιακό, καθώς και οι επιλογές των ρούχων της.

Η σταρ των Καρντάσιαν φάνηκε να εμπνέεται από την εμβληματική φωτογράφιση του 1953 του περιοδικού Life στην οποία η 26χρονη τότε Monroe φόρεσε ένα απλό μαύρο ζιβάγκο και άσπρο παντελόνι – και, φυσικά, το χαρακτηριστικό σγουρό bob της.

Η Τζένερ ενσάρκωσε τη στάρλετ του Χόλιγουντ σε μια hot ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έγραψε: «Χρόνια πολλά, κύριε πρόεδρε», ένα νεύμα στην εμβληματική στιγμή που η Monroe ευχήθηκε στον Πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι το 1962, με τον οποίο φημολογείται πως είχε ερωτική σχέση.