Η Αντζελίνα Τζολί, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ευγένεια και τη λεπτότητα της, ευχαρίστησε με ένα ξεχωριστό σημείωμα το προσωπικό και τη διεύθυνση του Aldemar Olympian Village, στο οποίο φιλοξενήθηκε κατά τη διάρκεια της διαμονής της στην Ηλεία, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «Maria».

Θυμίζουμε ότι η σπουδαία χολιγουντιανή σταρ, η οποία θα υποδυθεί τη μεγάλη Ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας, στη πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία του Πάμπλο Λαραΐν, έκλεψε τις εντυπώσεις κατά την παρουσία της στον Πύργο και το Κατάκολο.

Το πολυτελές τουριστικό θέρετρο, προχώρησε σήμερα στην ανάρτηση της ευχαριστήριας επιστολής της, στα κοινωνικά δίκτυα, συγκεντρώνοντας πληθώρα σχολίων και κοινοποιήσεων. Αρκετοί σημείωσαν με χιουμοριστική διάθεση πως ο τρόπος γραφής της διάσημης ηθοποιού θυμίζει… ιατρική συνταγή και απαιτείται συμβουλή γιατρού για να μπορέσει κανείς να τη διαβάσει.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το patrisnews.com μετά την απαραίτητη… «αποκρυπτογράφηση» της επιστολής, αξίζει να παραθέσουμε πως η Τζολί αναφέρει: «Thank you for a restful stay at your beautiful resort. The “Maria” cast had a lovely time here! (Σας ευχαριστούμε για μια ξεκούραστη διαμονή στο όμορφο θέρετρό σας. Το καστ της ταινίας “Maria” πέρασε υπέροχα εδώ)».