Στο πόδι ήταν τις προηγούμενες μέρες τόσο ο Πύργος όσο και το Κατάκολο αφού πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για την νέα ταινία «Maria» η οποία είναι αφιερωμένη στην ζωή της Μαρίας Κάλλας και στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Αντζελίνα Τζολί.

Η σούπερ σταρ Ατζελίνα Τζολί θα ενσαρκώσει την Μαρία Κάλλας, ενώ η επίσης μεγάλη σταρ Βαλέρια Γκολίνο θα έχει το ρόλο της ελληνίδας ντίβας. Το ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση θα ενσαρκώσει ο Τούρκος ηθοποιός Haluk Bilginer. Η ταινία είναι μια παραγωγή της Biopic που υποστηρίζει στην Ελλάδα η Heretic.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και η Αντζελίνα Τζολί έφυγε από τον Πύργο και την Ελλάδα έχοντας πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η τελευταία ημέρα γυρισμάτων επί ηλειακού και ελληνικού εδάφους ήταν σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παραγωγής η Τρίτη (17/10), καθώς σήμερα Τετάρτη, η 48χρονη σταρ του Χόλιγουντ έφυγε από την Ελλάδα, έχοντάς χαρίσει με την παραμονή και παρουσία της, αρκετή λάμψη του. Τα γυρίσματα της ταινίας όπως έχει γίνει γνωστό θα μεταφερθούν στη Βουδαπέστη και έπειτα στο Μιλάνο σύμφωνα με το patrisnews.com.

Πού έμεινε όμως η Αντζελίνα Τζολί όσο ήταν στον Πύργο για τα γυρίσματα της ταινίας;

Η Αντζελίνα Τζολί, όπως αναφέρει το patranews.gr όσο ήταν στον Πύργο για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας έμεινε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Aldemar Resort στη Σκαφιδιά.

Δείτε τις φωτογραφίες: